ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 03:25

Καλοκαίρι

Πλησιάζει το καλοκαίρι και σκέφτομαι ούτε φέτος να βγω στην παραλία. Πέρυσι εκανα 1 μπάνιο και αυτό βραδινό. Ενώ δεν έχω κατι υπερβολικό (ειμαι 17 ετών, 1.69 και 69 κιλά)Με όλα αυτά τα σώματα που κυκλοφορούν εκει εξω κάθε καλοκαίρι νιωθω τελείως ανασφάλεια .
9
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ που είχα κάνει το ίδιο ένα καλοκαίρι, επειδή με εκνευριζε το πολύ λευκό μου δέρμα, να πω την αλήθεια δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ίσως φταίει ότι εμένα δε μου αρέσει γενικά η παραλία.
Πας καλά άνθρωπε μου;Δεν θα πας για μπάνιο λόγω ανασφάλειας;Θα χάσεις μια από τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού;Εγώ πάλι αν και σύμφωνα με τα πρότυπα που θέλουν να επιβάλλουν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πληρώ και με το παραπάνω τις προϋποθέσεις πάντα διαλέγω ερημικές παραλίες για τις καλοκαιρινές μου εξορμήσεις,πολύ απλά γιατί δεν θέλω να είμαι στο ίδιο μέρος με τα άτομα που πάνε παραλία μόνο και μόνο για να δείχτουν(και είναι μεγάλος ο αριθμος τους).Προσπαθησε να κανεις το ίδιο.Το καλοκαιρινό μπάνιο δεν θα το απαρνηθείς.Το καλοκαιρινό μπάνιο.
Scroll to top icon