ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 21:33

Τσακωμοι και διακρίσεις

Η κατάσταση στο σπίτι μου δεν παλεύεται. Όλοι μαλώνουμε με όλους. Ειδικά με την αδερφή μου τσακωνομαστε σχεδόν όλη μέρα. Τα νεύρα μου. Και η μαμά μου παίρνει όλη την ώρα το μέρος της αδερφής μου. Δεν μπορώ άλλο. Νιώθω σαν ξένη εδώ μέσα.
19
 
 
 
 
σχόλια
Για κάποιον περίεργο λόγο είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι και ήρεμοι στο σπίτι. Πριν την καραντίνα ήμουν πιο απόμακρη και απότομη. Βαριέμαι να τσακωθώ με τα αδέρφια μου.
Αυτά είναι τα κακά του να μένεις τέτοιες μέρες με την οικογένειά σου. Υπάρχουν και τα καλά. Δε θα είστε όλοι μαζί για πάντα.Εγώ μόνη μου είμαι ζεν, μόνη μου τσακώνομαι, μόνη μου τα βρίσκω.
Εγώ λέω να αφήσετε τα λόγια πια και να βάλετε μουσική! Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα. Εγώ σήμερα αρχισα να χορεύω μαζί με την αδερφή μου. Μέθοδος δεσίματος και σύσφιξης σχέσεων. Δοκιμασμένο!Καλύτερα να χορεύεις, παρά να μαλώνεις!
Καλά, υπάρχουν και χειρότερα. Η δική μου μαμά, κάθε φορά που έχω με τον αδερφό μου ακόμα και την παραμικρή διαφωνία, του λέει ότι αυτός φταίει και είναι κορόιδο που κάθεται και με ακούει αντί να μου δώσει μια να σκάσω.
Ναι snoopy, αυτό θα κάνω.Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη, μια που σε πέτυχα. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς στο σχόλιο που μου έκανες στην εξομολόγηση με τίτλο δώρο στις 14/3;
Scroll to top icon