ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 01:10

Sexting

Κοπέλα εδώ σε σχέση 8 μήνες. Λόγω καραντίνας η απόσταση τον έχει τρελάνει. Βρε παιδιά είναι φυσιολογικά να στέλνει κάθε μέρα πρόστυχα και να έχει το μυαλό του όλο εκεί; Έχει καταντήσει αηδια. Μια τον απέφυγα, μια έκανα πως αποκοιμηθηκα,τι άλλο να κάνω; Δεν το μπορώ όλο αυτό. Έχει και η μ....τα όρια της. Ας κάνει μόνος του πραγματακια, εγώ τι φταίω ;;;
24
 
 
 
 
σχόλια
8 μήνες είστε μαζί λογικό δεν είναι να σε θέλει και να στο δείχνει; λόγω καραντίνας δεν έχει άλλο τρόπο. Προσωπικά θα με ενθουσίαζε αν έβλεπα τόσο ενδιαφέρον απ τον σύντροφό μου. Απ την άλλη μπορώ να καταλάβω οτι μπορεί να μην είναι του στυλ σου ολο αυτο. Μπορεις να του το εξηγήσεις και να βρείτε μια μέση λύση.
Σε καταλαβαίνω αν είναι υπερβολικά επιθετικός και προσβλητικός ,με αφορμή την σεξουαλική του επιθυμία. Αλλά...μέρος μιας ερωτικής σχέσης είναι και το σεξουαλικο βρε πουλάκι μου.Εσυ δε θες να τον αισθάνεσαι και ...με αυτόν τον τρόπο κοντά σου;Δεν τον επιθυμείς;Έννοειται δε θα πιέσεις τον εαυτό σου για να κάνει πράγματα που δε θέλει... αλλά πώς να στο πω...και μη το παρεις ότι το λέω για να νιώσεις εκβιαστικά ως προς την απόφαση σου,αλλά... ότι δε του δίνεις εσύ...ίσως το βρει αλλού.Αυτο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει μοχλό πίεσης έναντιον σου,αλλά το αγόρι σου είναι βρε πουλακι μου καλό,δεν τον θες;
Άριάδνηκ με απογοητεύεις. Από τον τρόπο που γράφεις γενικότερα, αλλά και από τις απόψεις που εκφράζεις, δεν περίμενα μια τέτοια απάντηση από εσένα.Χμμμ μάλλον δεν σε έχω ψυχολογήσει καλά τελικά. Σε γενικές γραμμές, το πράγμα είναι απλό. Της κοπέλας δεν της αρέσει. Την χαλάει. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και πιο πάνω, δεν είναι όλα για όλους. Από πότε μια γυναίκα ή ένας άντρας υποχρεούται να συμμετέχει σε κάτι που δεν του-της δίνει ευχαρίστηση από φόβο μήπως δεν είναι αρεστός-αρεστή στο ταίρι του-της.
Ίσως πράγματι να μην τοποθετήθηκα σωστά. Εφόσον δεν της αρέσει, φυσικά και να μην το κάνει και να του το πει ότι της είναι δυσάρεστο. Απλώς μου δημιουργεί την εντύπωση ότι της φαίνεται περίεργο - το λέω επειδή αναρωτιέται αν είναι φυσιολογικό! Φυσιολογικό μια χαρά είναι. Αν δεν της αρέσει, εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Επομένως ανασκευαζω. Όχι "εσένα γιατί σε ενοχλεί" αλλά "εσένα γιατί σου φαίνεται περίεργο"
Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει το sexting, δεν είναι όλα για όλους. Καλό θα ήταν να το εξηγήσεις στο αγόρι σου, ώστε να μη βρίσκει τοίχους σε κάθε προσπάθειά του. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να βρείτε κοινό έδαφος περί αυτού.
Δεν έχω καιρό εδώ μέσα, αλλά νομίζω πως έχεις τσατίσει πολύ κοσμάκη. Αν όντως γράφεις κάτι, είτε το μοιραστείς είτε όχι, σου εύχομαι να βρεις άτομα που θα το κρίνουν αντικειμενικά και δε θα σου πουν αυτά που θες να ακούσεις. Κι αν είναι μλκια, εδώ είμαστε εμείς. :Ρ
Πω πω τι ξενερωτη που είσαι ρε κοπέλα μου!Αν ο άλλος δεν είναι πρόστυχος και δεν έχει βρώμικο μυαλό προκαλώντας σε συνέχεια, τι να τον κάνεις; Αν δεν κάνετε sex με όλους τους τρόπους; Αν δεν έχει συνέχεια το διεστραμμένο μυαλό του εκεί;Σοβαρά, μερικές είστε τέρμα ξενέρωτες!
Είσαι βαθιά νυχτωμένος αγόρι μου αν νομίζεις ότι σου έχω αδυναμία. Έχω μάθει οι άλλοι να μου έχουν αδυναμία.Μόνο σε έναν είχα αδυναμία από εδώ μέσα και μόνο εκείνος ήξερε πώς να με εκμεταλλευτεί. Ξέρει εκείνος...Απλά μαζί σου το παίζω καλό κορίτσι για να . μην τρομάξεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon