ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2020 | 03:25

Γνώμες

Λοιπόν έχω σχέση κοντά 3 χρόνια....Να πω αρχικά ότι είμαι ένα άτομο το οποίο έχει περάσει άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια του και αυτό έχει καταφέρει να με κάνει να μην συμβιβάζομαι με τπτ λιγότερο απο αυτό που έχω φανταστεί για εμένα... Είμαι πολύ υπερβολική τις πιο πολλές φορές το ξέρω...Με το σύντροφό μου έχουμε έρθει σε σημείο με το πρώτο του (λάθος) να μαλώνουμε και να νιώθω πως πνίγομαι.. Εχω πει πως αν συνεχιστεί θα το τελειώσω... Αν δεν γινει η κατάσταση καλύτερη μεταξύ μας... Ξέρω πως έχω πολύ δύσκολο και πολλές φορές χειρηστικο χαρακτήρα και πως είμαι νευρικια με το παραμικρό... Πολλές φορές σκέφτομαι και ξέρω πως κανένα ζευγάρι δεν ταιριάζει απόλυτα και πρέπει να συμβιβαζομαστε για μένα αυτό ήταν πάντα δύσκολο όμως... Τον αγαπάω ξέρω πως θα είναι πάντα δίπλα μου και θα με αγαπάει και αυτός αλλά είναι σαν να έχει γυρίσει το μυαλό μου. Σαν να μας έχουν ματιάσει (υπερβολή) δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ...
3
 
 
 
 
σχόλια
Αχ ηρέμησε βρε κορίτσι μου λίγο. Κι εσύ κάνεις λάθη, όχι μόνο εκείνος. Έχω περάσει απ' τη φάση σου ακριβώς στα 2μιση χρόνια και κάποια στιγμή κατάλαβα τι έκανα , το έκοψα κ είμαστε ακόμα μαζί .. Εγώ μου έφτιαξα όμως κ ξεσπαγα σ εκείνον..Λίγο νερό στο κρασί μας πρέπει να το βάζουμε!!!
Τι μάτιασμα και βλακείες συγγνώμη κιόλας. Μόνη σου λες ότι το θέμα το έχεις εσύ και τα οικογενειακά προβλήματα και βιώματα βγαίνουν στη σχέση σου. Ή θα τα βρεις με τον εαυτό σου ή θα μείνεις μόνη στο τέλος.
Μεταξυ σας γιατι δεν τα βρισκετε?Ξερετε ο ενας τον αλλον ξερετε και τα καλα σημεια σας ξερετε και τις αδυναμιες σας,εγω πιστευω πρεπει να αρχισετε μια συζητηση τι θελετε να αλλαξει σε αυτο που ηδη εχετε και πως θα το κανετε καλυτερο.Δωστε μια προσπαθεια απλα.
Scroll to top icon