ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2020 | 15:30

Ελκυστικό

Σκέφτομαι όταν τελειώσει όλο αυτό με το καλό να πάω να ανοίξω ξανα την τρύπα στην μύτη μου. Ένα απλό σκουλαρίκι ή κάποιο κρίκο,θα δω.Επίσης σκέφτομαι να κάνω χελιξ και άλλη μια τρύπα στον τραγο. Τα χω δει σε πολλά αυτιά κοριτσιών το καλοκαίρι και θεωρώ άμα σου ταιριαζει στο αυτι κλπ σε αναδεικνύει και ας είναι κατι απλό Εσείς τι λέτε; Είναι ελκυστικές οι τρύπες στα αυτιά;
8
 
 
 
 
σχόλια
Τα τατουαζ, τα πιρσινγκ και το φουσκωμα στα χειλη χαλανε τη γυναικεια εμφανιση. Αν σε ενδιαφερει το να δειχνεις ομορφη τοτε μη κανεις. Αν δε σε ενδιαφερει η ομορφια τοτε κανε.
Στα αυτιά ωραία είναι. Στις κοπέλες που έχουν ωραία χαρακτηριστικά, δε μου αρέσουν ιδιαίτερα οι τρύπες στο πρόσωπο, οπότε δε θα προέτρεπα σε κάποια να κάνει στη μύτη. *Στα αγόρια είναι πολύ σέξυ στο κάτω χείλος αριστερά.
Αγαπω το piercing. Εχω κ στη μυτη κ στον τραγο. Στον τραγο πρεπει να υπαρχει η ελάχιστη επιφάνεια που λιγο πολυ ολοι την εχουμε, αρα θεωρω δύσκολο να μην σου παει. Στη μυτη ή σου παει ή δε σου παει. Σε τατουατζιδικο να πας. Οχι σε μαγαζι "ανώδυνο τρυπημα αυτιών".
Στα tattoo/piercing shops σου κανουν με βελόνα που ειναι κ ο σωστος τροπος. Επισης το ατομο που στο κανει ξερει τι του γινεται. Σε οποιοδήποτε αλλο μαγαζι θα στο κανουν με πιστολάκι (αν κ νομιζω μονο λοβο κ μυτη κανουν σ αυτα τα μαγαζια) κ απο κατάρτιση ε δε νομιζω να υπαρχει. (Αμα απομονωσεις τις λεξεις "τράγος" κ "σεξι" κ σκεφτείς οτι βρισκονται στην ιδια προταση ειναι καπως. Χαχαχα!)
Scroll to top icon