ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2020 | 21:38

Παραξενος ανθρωπος;

Λοιπον ειμαι 17 χρονων αρχικα.Δεν αντεχω την γευση του αλκοολ του καφε και των αναψυκτικων (αυτα με το ανθρακικο).Πολλοι απο τους συνομιλικους μου με κατακρινουν συνεχεια γιαυτο το πραγμα.Κγω ντρεπομαι που πηγαινουμε σε καποιο μπαρ και δεν μπορω να πιω αλλα πραγματικα αν πιω μια γουλια απο οτιδηποτε μου ερχεται εμετος.Δεν αντεχεται οσο και αν πιεσω τον εαυτο μου.Μια φορα ηπια δυο ποτηρια βοτκα για να αποδειξω οτι μπορω να πιω(τελειως χαζη) και εκανα εμετο μπροστα απο την πορτα του σπιτιου μου αφου κρατιομουν απο την αηδια που μου ειχε προκαλεσει.Αφηστε που η μανα μου νομιζε οτι ημουν μεθυσμενη.Αναγκαστικα να της πω την αληθεια και καταλαβε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γειά σου φίλη,Και γω στην ηλικία σου είμαι και έχω το ακριβώς ίδιο θέμα με εσένα. Βέβαια εγώ νταξει μπορώ να πιω βότκα αλλά γενικά δεν τα προτιμάω καθόλου τα ποτά. Και θέλω να σου πω ότι δεν είσαι παράξενη που δεν σου αρέσουν. Ίσα ίσα που ο οργανισμός σου δείχνει απέχθεια γιατί κάτι παντελώς άχρηστο και ανώφελο προς κατανάλωση. Να απαντάς με υπερηφάνεια σε παρακαλώ πολύ ότι δε πίνεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Δεν θα πιέζεις τον εαυτό σου για να γίνεις αποδεκτή από την μάζα. Θα είσαι υπερήφανη που διαφέρεις σε κάτι τέτοιο. Αυτά είχα να σου πω. Τα καλύτερα σου εύχομαι!
Φίλη σε νιώθω.Δεν μπορώ το αλκοόλ καθόλουΌταν βγω μπαρ, μπουζούκια, κουτούκια είμαι με κόκα κόλα. Ζητάω όμως ποτήρι κρασιου μεγάλο και παριστάνω πινω κρασί. Χαχα. Είμαι η πιο ξενερωτη στην παρέα. Πόσες κόκα κόλες να πιεις όταν κατεβαζει η παρέα 2 και 3 μπουκάλια;; Καφέ μήπως να δοκιμάζες έναν ελαφρύ πχ γαλλικό;Αλλά αν δε μπορείς και πάλι μη σε νοιαζει. Μη πιέζεται να κάνεις κάτι που δε θες. Να κοιτάξουν τη δική τους καμπούρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon