ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2020 | 01:53

Πόνος

Έχετε νιώσει ποτέ να σωματοποίειται ο ερωτικός πόνος; Με άφησε και νιώθω την καρδιά μου να σπάει σε κομμάτια.Μαλλον δε θα είμαστε πάλι μαζί και η ιδέα αυτή κανει το σώμα μου να πονάει.Η σκέψη ότι δε θα ξαπλώσω πλαι στο ζεστό του κορμί με κάνει να θέλω να ουρλιάξω.Ολοι ισχυρίζονται ότι περνάει με τον καιρό αλλά μέχρι τότε θα με έχει κυριεύσει τρέλα.Πως θα σβήσουν όλες οι σκέψεις που τον περιλαμβάνουν; Μακάρι να μην τον είχα γνωρίσει ποτε.Όλα θα ήταν πιο εύκολα.
3
 
 
 
 
σχόλια
μη λυπάσαι για τον κύκλο που έκλεισε να χαίρεσαι που το έζησες με όλα τα καλά και τα άσχημα του με όλες τις εμπειρίες που είχε να σου δώσει σε έκαναν πιο πλούσιο άνθρωπο ,όσο για τον ερωτικό πόνο μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα περάσει έξαλλου δεν ωριμάζεις χωρίς να πονέσεις
Φυσικά και έχεις δίκιο. Ο ανθρώπινός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται την απορριψη ως φυσικό πόνο και εκρίνονται στο σώμα μας οι ίδιες ορμόνες σαν να πονάμε. Σε άφησε οπότε ο εγκςφαλός σου τώρα βιώνει την απλορριψει εκκρίνει ορμόνες και αντεδρά έτσι. Όταν οι ορμόνες αυτές μειωθούν στον οργανισμό σου ο πόνος θα αρχίσει σιγά σιγά να μειώνεται.
Πιστεύω δεν περνάει με το χρόνο. Υποφέρω κάθε μέρα πιο πολύ και δε βοηθάει τίποτα. Αν υπήρχε τρόπος να μου ανοίξουν τον εγκέφαλο να μου σύμβουν όλα όσα έζησα μαζί της και να ξυπνούσα και να μην την ήξερα πια θα το έκανα.
Scroll to top icon