ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2020 | 20:16

Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα :

Μια όμορφη εκδρομή, στην εξοχή, με αγαπημένους ανθρώπους,που θα μπορούμε άνετα να ακουμπάμε ο ένας τον άλλο,χωρίς γάντια,χωρίς μάσκες και κυρίως χωρίς τις δεδομένες μας άμυνες.Να νιώσουμε επιτέλους κοντά ο ένας με τον άλλο,να γίνουμε κομμάτι τους και αυτοί δικό μας,να "λιώσουμε" μέσα τους.Να νιώσουμε ο ένας τον άλλον όπως δε το είχαμε κάνει ποτέ ως τώρα.Εσείς τι θα θέλατε?
12
 
 
 
 
σχόλια
Θα ήθελα να ξαναπηγαίνω στο gym γιατί στο σπίτι δεν έχω αρκετό εξοπλισμό.(Επίσης θα ήθελα να σταματήσω να διαβάζω μελοδραματικά πόστ για το πως περάσανε την 'καραντίνα' τους κάποια άτομα ενώ μια χαρά βγαίνανε για σουπερμάρκετ, περίπατο κλπ. Λες και είστε φυλακισμένοι σε κελί 1x1).
Αρχικά να τελειώσει όλη αυτή η παρανοια. Να γίνει ξανά η ζωή μας φυσιολογική. Να βρεθουν αποτελεσματικα φάρμακα γι αυτή την αρρώστια και αν γίνεται να εξαφανιστεί τελείως.
Όταν τελειώσει εντελώς όμως... Θα ήθελα να σκάσω ένα δυνατό φιλί στην καημένη τη γιαγιά μου που με βλέπει από το μπαλκόνι και ζει ολομόναχη με παρέα την τηλεόραση.. Επίσης να βρεθώ με τους φίλους μου για ποτά σε ένα κατάμεστο μπαρ μέχρι το ξημέρωμα, και να πάω εκκλησία!
Κάτι απλό, να δω την κολλητή μου και τις φίλες μου από κοντά και όχι από βιντεοκλήση, να δω τις καινούργιες μου παρέες και να κάνουμε πλάκες, να μπορώ να βγω μια βόλτα, να πάω στη σχολή μου για μάθημα δια ζώσης, να πάρω ένα λεωφορείο και να πάω όπου θέλω, να αγκαλιάσω και να φιλήσω όποιον θέλω χωρίς να σκέφτομαι μικρόβια, να σταματήσω να μετράω πιθανότητες να αρρωστήσω, να μην καθαρίζω τις συσκευασίες από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, να μην ξυπνάω το πρωί έντρομη ελέγχοντας αν νιώθω άρρωστη, να μην ακούω για θανάτους και κρούσματα, να απολαύσω τον ήλιο σε ένα παγκάκι κρατώντας έναν κρύο καφέ στο χέρι, να βάλω ένα καλοκαιρινό φόρεμα και να βγω ενα πρωί και ένα βραδάκι, να να να... Να χαρώ τη ζωή και την ηλικία μου.
Scroll to top icon