ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2020 | 01:39

Σκέψεις...

Άραγε ισχύει αυτό που λένε για το άλλο μισό? Αυτή η αγάπη η πραγματικη που διαρκεί? Άραγε ο κάθε άνθρωπος αν ψάξει θα βρει αυτό το κάτι που θα κουμπωσει στη ψυχή του? Ή είναι μόνο για τους τυχερούς? Αναρωτιέμαι.... Καθώς όλα βλέπω έχουν παρει μια τροπή πίσω από μια οθόνη σχέσεις σε αγαπώ με την πρωτη ομιλία χωρίς ουσία όλα στα γρήγορα σεξ φιλια φασωματα και οχι στη μαγεία του έρωτα,δεν ξέρω αν θα βρω αυτό το ξεχωριστό φυσικά με τις ατέλειές του να με αγαπήσει και να τον αγαπήσω...
8
 
 
 
 
σχόλια
Πάντα ο έρωτας ήταν δύσκολος και γρήγορος,στον Ρωμαίο και στην Ιουλιέτα με το που πρωτογνωρίζονται ανταλλάζουν λόγια αγάπης,την Ωραία Ελένη μόνο την ερωτεύονταν μόνο για την ομορφιά της,έρωτας με την πρώτη ματιά λέμε.Η μαγεία του έρωτα είναι η ταχύτητα με την οποία σε κάνει και εμπιστεύεσαι τον άλλον.Ο έρωτας είναι τόσο ισχυρός που όταν χτυπήσει κάποιον χάνει εγωισμό αξιοπρέπεια και ο μόνος του στόχος είναι να κατακτήσει το ταίρι του ή τουλάχιστον να το δει ευτυχισμένο.Ο έρωτας είναι σπάνιος,είναι ακόμα πιο σπάνιο να βρεις κάποιον που να νιώθει το ίδιο με εσένα για εσένα.Κάποτε θεωρούσαν ότι την μαγεία του έρωτα την χάλαγε η γενιά της γιαγιάς μου επειδή μιλούσαν με τον αρραβωνιαστικό τους και δεν περίμεναν μετά το γάμο να πιάσουν για να το γνωρίσουν.Η μαγεία του έρωτα δεν χαλά,απλά είναι λίγη και πολλές φορές μερικά άτομα δεν έχουν χρόνο ή την ικανότητα να καταλάβουν και να δεχτούν αυτό το αίσθημα.
Και να τον βρεις θα τον βαρεθεις. Οι σχεσεις είναι απλά μια βαρεμάρα απο ενα σημείο και μετα. Κα αυτοι που κολλανε με απωθημενα το κανουν γιατι θελουν ασυναισθητα λιγο δραμα στη ζωη τους όπως λεει και ο διογενης έτσι για να διασκεδασουν τη βαρεμαρα τους
Δύσκολα. Ο καθένας θέλει να ικανοποιήσει τον εαυτό του και δεν ενδιαφέρεται να συνάψει ουσιαστικές σχέσεις με τους γύρω του. Δεν θα μπορούσε να "διαθέσει" και τον πολύτιμο χρόνο του για τέτοια σχέση.
Δεν ισχύει με τον τρόπο που τον παρουσιάζουν οι Αμερικανικές χαζορομαντικές ταινίες, όπου περιμένεις κάτι ονειρικό, λουλουδένιο και παραδεισένιο. Απλά, υπάρχει δυνατότητα να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να έχεις μία αρμονία μαζί του και να μπορείς να συμπορευθείς μαζί του, χωρίς να είναι ο πρίγκιπας που θα έρθει καβάλα στο άτι του.
Εαν για τον καθε ανθρωπο υπηρχε κπ στον κοσμο το αλλο του μισο, τοτε θα ημασταν "προγραμματισμενοι" να ερωτευτούμε αυτον κ μονο τον ανθρωπο στη ζωη μας. Κ αν δεν τον βρίσκαμε, τοτε δε θα ερωτευομασταν ποτε. Συμβαινει? Οχι. Πρακτικά τωρα, κ επειδη ειμαι αιώνια οπτιμιστρια, πιστευω οτι μπορουμε να ερωτευτουκε κ να μας ερωτευτούν ακομα κ με τις ατέλειες μας.
Τις σαχλαμάρες που διαβάζετε σε ρομαντικά βιβλιαράκια και τις μπούρδες που βλέπετε στον κινηματογράφο, μην τις πολυπιστεύετε καλού κακού.
Scroll to top icon