ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2020 | 05:49

Σοκ

Τα έχουμε ακούσει όλα τώρα που ξενυχτάμε συνέχεια στο διαδίκτυο. Ένας τύπος και μια κοπέλα ξεκατινιάστηκαν, δεν φανταζόμασταν ότι είχαν γνωριστεί από κοντά μείναμε κάγκελο. Μιλούσαμε για σχέσεις και αυτός είπε ότι πολλές γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι όταν ένας άντρας θέλει να πηδήξει δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Δεν θέλει να μιλήσει με την κοπέλα ούτε να φάει ή να δει ταινία, θέλει να πηδήξει και να σηκωθεί να φύγει. Εκείνη του είπε ότι είναι άρρωστος και κουβέντα στη κουβέντα μάθαμε ότι βρισκόταν μόνο για σεξ και μαλώνανε επειδή εκείνος της έλεγε να φύγει αμέσως μετά από το σπίτι του και έφευγε ο ίδιος όταν βρισκόταν στο δικό της. Την ειρωνεύτηκε ότι έκανε γυναικουλίστικα που προσπαθούσε να τον κρατήσει λίγο παραπάνω για να πιούνε έναν καφέ ή να φάνε που είχε μαγειρέψει. Την λυπήθηκα την καημένη λίγη συντροφιά ζητούσε μόνο, δεν του είπε να την παντρευτεί ή να γνωρίσει τους δικούς του. Δεν το περίμενα από αυτόν να είναι τόσο αναίσθητος έχασα πάσα ιδέα. Έχει γίνει και αυτό μόδα, ψεκάστε σκουπίστε και άντε μου στο διάολο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Σόρυ πάτησα κατά λάθος καταχωριση.Ποτέ δεν υπήρξα κατά των παντός είδους ελεύθερων σχέσεων. Ο καθένας δικαιούται να επιθυμεί ο, τι θέλει στην προσωπική-ερωτική του ζωή. Αυτό όμως που κάνουν ορισμένοι, να κάνουν σεξ και να φεύγουν, λες και είναι ρομπότ, τη βρίσκω αηδιαστικη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon