ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2020 | 15:40

Τι φάση μαζί του;

Μιλάμε εδώ και δύο μήνες από το φέισμπουκ. Όλα νορμάλ και σήμερα μου πετάει την ερώτηση αν εμένα έγκυος χωρίς να το θέλω τι θα έκανα. Είναι τώρα αυτή ερώτηση; Τον ρωτάω μετά τι σημασία έχει αυτό. Και μου απαντάει ότι θεωρεί πολύ σημαντικό το αν είμαι υπέρ ή κατά της έκτρωσης. Λέει το ξέρω ότι μπορεί να σου φανεί παράξενο όλο αυτό αλλά για μένα σημαίνουν πολλά οι απόψεις του άλλου πάνω σε βασικά θέματα.Παιδιά οκευ. Γνώμη του το τι θεωρεί σημαντικό και τι έχει. Δεν μπορώ να του το επιβάλλω αυτό. Αλλά ρωτάς κάτι τέτοιο από τόσο νωρίς? Εχουν περάσει δύο μήνες αλλά ακόμα ούτε έχουμε βρεθεί από κοντά (εξαιτίας της καραντίνας), ούτε σχέση ούτε τίποτα. Ένα διαδικτυακό φλερτ έχουμε. Εμένα με ξενέρωσε λίγο η ερώτηση του αλλά λέω να το παραβλέψω. Αλλά θα προτιμούσα τέτοιες ερωτήσεις να γίνονται πολύ αργότερα σε μια γνωριμία.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ίσα ίσα, θα διαφωνήσω. Γιατί να γίνονται πολύ αργότερα τέτοιες ερωτήσεις; Μπορεί να προκύψει ότι δεν χρειάζεται να βρεθείτε από κοντά. Είναι από τα ζητήματα που "καίνε", για να ρωτάει σημαίνει ότι έχει απολύτως ξεκάθαρη θέση και τον ενδιαφέρει να μάθει ποιά είναι η δική σου. Η γνώμη μου είναι ότι ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) ερωτηματολόγιο θα φαινόταν πολύ χρήσιμο σε όλους όσους κάνουν γνωριμίες. Είτε ψάχνει κανείς για ερωτική είτε για φιλική σχέση, υπάρχουν πράγματα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει μέλλον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους όταν οι απόψεις είναι άκρως αντίθετες. Ποιό μέλλον δηλαδή, ούτε κοινό παρόν δεν μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα. Αναφέρομαι σε σοβαρά ζητήματα και σε ακραίες θέσεις ή συμπεριφορές, όχι αν ο ένας προτιμάει βουνό και ο άλλος θάλασσα για τις διακοπές του.
Scroll to top icon