ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2020 | 21:48

Δεν κάνουμε σεξ

Σκέφτομαι να τον χωρίσω.Βρισκόμαστε αρκετά συχνά, μου στέλνει συνέχεια, μιλάμε από το τηλέφωνο και γενικά όλα είναι μια χαρά εκτός από αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ άλλο. Σήμερα του έδειξα για ακόμα μια φορά τι θέλω και του ζήτησα να βρεθούμε αργότερα. Ξεκίνησε να λέει ότι δυστυχώς τελικά δεν γίνεται γιατί έχει μπλέξει με την δουλειά του. Το ξέρω ότι πιέζεται πολυ αυτή την περίοδο αλλά αύριο πολύ πιθανόν θα μου ζητήσει να βρεθούμε καπου που δεν θα γίνεται να γίνει το οτιδήποτε. Είναι σαν προσπάθει να το αποφύγει για κάποιον λόγο. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Βαρέθηκα να νιώθω ότι παρακαλάω για κάτι που μπορώ να βρω κάπου αλλού πολύ εύκολα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ένας απ' τους δυο αποφεύγει το σεξ, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.Είτε δεν ικανοποιείται και έχει ξενερώσει, είτε υπάρχει άλλη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το να είναι ασεξουαλ, δεν φαίνεται να παίζει, διότι από τα γραφόμενα σου προκύπτει ότι κάνατε κανονικά πρινΨαξου.
Νομίζω το χεις καταλάβει πως δεν διορθώνεται όλο αυτό. Είναι βασικό κομμάτι μιας σχέσης και αν δεν πάει καλά σημαίνει πως εν τέλει δεν ταιριάζετε. Μην σκας όμως δεν είσαι η μόνη και δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.Οφείλεις βέβαια και για σένα και για εκείνον να κάνετε μια κουβέντα πάνω σε αυτό για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εγώ θα τον ρώταγα στα ίσια τι συμβαίνει.
Scroll to top icon