ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.5.2020 | 21:18

ένας ασπεργερ εξομολογείτε ............

γεια ειμαι ασπεργκακι και δε ντρεπομαι για αυτό αν οι αλλοι γιαυτο με αποφεύγουν προβλημα τους εγω και να ξανά γεννιόμουν παλι το ίδιο ήθελα να ειμαι . κακο δε έκανα στην ζωη μου σε ανθρωπο άρα ??? δε ντρεπομε για αυτό που ειμαι . με λιγα και καλα ειμαι χαρούμενη οπως ενα παιδάκι κι ας μην με παν οι περισσοτερο γυρο μου στεναχωριέμαι μα με το ζορι δε γινετε να σε συμπαθούν . ξέρω μέχρι που ει ναι τα όρια μου και οι δυνατότητες μου και μεχρι που φτάνω . γουστάρω να ακούω μουσική ώρες κι δε θέλω να με ενοχλούν οπως δε ενοχλώ. ενα ατομο μονον με εκτίμησε κι με δέχτηκε οπως ειμαι κι ειναι φίλος μου νοερά απο τα 15 μου που τον γνωρίζω. διακριτικα τον νιωθω κοντά μου να υπάρχει κι να με νοιαζετε . μοιαζουμε σα ανθρωποι σε παραπολλα εχουμε παρομιες ιστορίες με τοξικά άτομα στις ζωές μας που μας κάνουν κακό. τον ευχαριστω με τον τρόπο μου απ εδώ που υπαρχει στην ζωη μου . αυτος κι οι εμμονες μου κι τα κολλήματα που εχω με πραγματα που απο παιδί αγαπώ εχω ελπίδα κι ζωη . αν δε ειχα αυτά θα είχα πέσει σιγουρα σε άσχημες καταστάσεις κι κατάθλιψη άσχημη .
2
 
 
 
 
σχόλια
Μαρία, τη διάγνωση για Άσπεργκερ που την έχεις κάνει ; Ίσως θα έπρεπε να πάρεις γνώμη και από κάπου αλλού. Δεν θέλω να κάνω διάγνωση στο ίντερνετ και ούτε και ξερω, αλλά το λέω γιατί κάποια πράγματα που αναφέρεις χαρακτηριστικά δεν συνάδουν με Άσπεργκερ. (Αναφέρω επίσης ότι πλεον στο DSM 5 το Άσπεργκερ δεν αναγνωρίζεται ως ξεχωριστό σύνδρομο. Τα συμπεράσματα του έχουν ενταχθεί στο φάσμα του αυτισμού).
Scroll to top icon