ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2020 | 08:20

Ο άντρας μου..

Καλησπέρα..θα ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου τόσο καιρό και αποφάσισα να τα γράψω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω σε κανένα..Δεν λέω..όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα..αλλά εμένα με έχει εξαντλήσει δεν έχω άλλες δυνάμεις..Όταν γνωριστήκαμε ήταν ένας πολύ διαφορετικός σε σύγκριση με τώρα,να μου μιλά όμορφα, να μου κάνει κομπλιμέντα. Το μόνο που κάνει τώρα είναι να με κριτικάρει,να τα κάνω όλα μόνη μου στο σπίτι φαί καθάρισμα και με ένα μωρό και όταν τα κάνω όλα αυτά να με λέει άχρηστη..Μια φορά τσακωθήκαμε άσχημα γιατί μου είπε πως δεν φτιάχνω τον εαυτό μου για να ζηλέψει λίγο..που να βρω χρόνο για εμένα με όλες τις δουλιές και ένα μωρό;Εντομεταξύ αν τύχει να πάμε κάπου που πολύ σπάνια πηγαίνουμε και φτιαχτώ δεν μου κάνει ουτε ένα κομπλιμέντο. Μιλά και για τους γονείς μου συνέχεια άσχημα και εγώ δεν έχω πει ποτέ για τους δικούς του τίποτα.. δεν τους βλέπω συχνά ούτε τις αδερφές μου και μου λύπουν και όταν θέλουν να ρθουν επίσκεψη πρέπει να πάρω την άδεια του ενώ οι γονείς του έρχονται όποτε θέλουν χωρίς να το ξέρω ακόμα και οι φίλοι του ..Δεν έχω ξυπνήσει πρωί όμορφα και ήρεμα..κάθε πρωί έχει νεύρα και χτυπά ότι βρεί..έχω ψάξει και το τηλέφωνο του δεν βρήκα κάτι όμως πριν λίγες μέρες και πριν 1 εβδομάδα τον πήραν 2 φορές απόκρυψη. Όταν είναι άλλοι μπροστά παίζει πολύ καλό θέατρο είναι τόσο καλός που μου λέει ένας φίλος του σου δώσαμε το καλύτερο παιδί..Όταν φεύγουν είναι σαν να μην υπάρχω στο σπίτι..δεν ξέρω τι να κάνω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασε ειλικρινά σαν τρίτο άτομο που δε γνωρίζει το ζευγάρι. Και σκέψου πως αυτή η γυναίκα αντέχει και ανέχεται τέτοια συμπεριφορά; Κρίμα. Είναι κρίμα για τον εαυτό σου να περνάς τέτοιες καταστάσεις και εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι στη θέση σου.
Scroll to top icon