ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2020 | 12:44

Τι να κάνω

Είμαι 19 πριν 2 χρόνια γνώρισα μια κοπέλα που ερωτεύτηκαμε και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήμασταν μαζί δυστυχώς μου έτυχε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και έκοψα ξαφνικά σταμάτησα να τις μιλάω και την πλήγωσα Τώρα που όλα είναι καλά είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της όπως νομίζω ειναι και αυτή (με κοιτάει συνέχεια όταν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο ) Θέλω πολύ να την πιάσω και να τις μιλήσω για ότι έγινε και να καταλάβει γιατί είχα τέτοια συμπεριφορά απέναντι της αλλά διστάζω ειδικά όταν ήμαστε στον ιδιο χώρο και κάνω αυτή την σκέψη Τι θα κάνατε στην θέση μου ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πρότεινα να το τολμησεις! Παρε μια βαθια ανασα και καντο. Δεν εχεις να χάσεις τιποτα και σιγουρα οτι κ αν συμβει θα εχεις μια ξεκαθαρη απαντηση στο μυαλο σου ειτε θετικη, ειτε αρνητικη.. δεν εχει σημασια. Θα ξερεις τι σου γινεται και δε θα παλευεις με το "αν της ειχα μιλησει τι θα ειχε γινει";;Ευχομαι τα καλυτερα!!
Στη θεση σου θα την αφηνα ήσυχη. Αυτο θα εχει δλδ η κοπελα? Καθε φορα που εσύ θα τραβας ζορι, θα εξαφανίζεσαι χωρις εξηγήσεις? Δε βάζουμε τις σχεσεις μας σε pause οποτε εχουμε προβληματα. Κ μαλιστα χωρις εξηγήσεις.
Scroll to top icon