ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2020 | 03:40

Έχω άλλα όνειρα για εμενα

Βαρέθηκα να ακούω συνέχεια τους γονείς μου να λένε ότι επειδή δεν έχω όνειρο να κάνω κάποια συγκεκριμένη δουλειά είμαι απλά τεμπελα. Σπουδάζω στο παιδαγωγικό και ο μόνος λόγος που το επέλεξα είναι γιατί έχει να κάνει με παιδιά. Κάθε φορά που τους λέω ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος που επελεξα να το σπουδάσω μου λένε ότι είμαι τελείως τεμπελα και δεν είναι σωστό να μην θέλω να δουλέψω. Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα δουλέψω γιατί στην σημερινή κοινωνία αυτό το σενάριο απλά δεν είναι εφικτό, αλλά που είναι το λάθος στο γεγονός ότι θέλω να γίνω μητέρα και σύζυγος και απλά αυτό? Το να γίνω μητέρα είναι το μεγαλύτερο μου όνειρο, αισθάνομαι ότι είμαι γεννημένη για αυτό αλλά σύμφωνα με αυτούς είναι κατάντια να είσαι μόνο αυτό και ότι για να είσαι ανεξάρτητος πρεπει να δουλεψεις. Το ξέρω ότι ακούγεται παλιομοδίτικο αλλά αυτό είναι το όνειρο μου. Δεν περιμένω να το καταλάβουν αλλά γιατί δεν μπορούνε απλά να το σεβαστούν. Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα ίδια όνειρα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δε βρίσκω τη σύγκρουση.Πάντως διευρυνε τους οριζοντές σου... κάποια στιγμή ίσως καταλάβεις τι εννοουν οι γονείς σου και απλως δεν έχουν κατάλληλο τρόπο να το πουν.Όπως κ να έχει βρες τις ισορροπίες μέσα σου.Οκ θες να κανεις οικογενεια. Σεβαστό.Απλώς είσαι πολυ μικρή ακόμα. Απόλασε τη ζωή σου κ όλα θα έρθουν.Υ.Γ Θα ηταν καλο να ανεξαρτητοποιηθεις καο να ωριμασεις πριν προχωρήσεις στο μεγάλωμα ένος άλλου παιδιού.
Scroll to top icon