ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2020 | 13:59

σκεψεις!!!!!!!!!!

παιδια γεια σας ! μια συμβουλη απο εμενα.ΔΙωξτε απο διπλα σας ο,τι τοξικο...εστιαστε στον ευτο σας..στις αναγκες σας..βαλτε στοχους...παρτε μολυβι και χαρτι..οποιοι ειστε μονοι, διχως σχεση( οπως και εγω..μην απελπιζεστε κ κυριως μην το πιεζετε).Θα συμβει οταν δεν το περιμενουμε.τελος..να μαθετε την αξια σας. Να μην επιτρεπετε σε κανεναν να σας υποτιμα..
7
 
 
 
 
σχόλια
Σωστές οι σκέψεις σου, γεμάτες αισιοδοξία και θετικά μηνύματα. Ο άνθρωπος γενικά όταν πάψει να ελπίζει επειδή δεν συμβαίνει κάτι στη ζωή του για να νιώσει τον έρωτα, απογοητεύεται. Οι εποχές είναι δύσκολες να βρει κανείς κάτι όμορφο και αμοιβαίο ώστε να υπάρχει μία υγιής σχέση. Δεν είμαι προσωπικά ούτε απαισιόδοξη αλλά ούτε και αισιόδοξη. Θα έλεγα πως είμαι ρεαλίστρια στο τι βλέπω γύρω μου που είναι αποκαρδιωτικό. Φυσικά η απελπισία δεν μας κάνει καλό, αλλά η λύπη και η απογοήτευση υπάρχει στη καρδιά. Κυνήγι για να βρει κανείς ταίρι δεν πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αλλά το να σου δίνεται η ευκαιρία ή εσύ να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο όταν έρθει τότε ναι. Δίνεις και όπου βγει. Απλά δεν υπάρχουν αυτά που βλέπουμε στις ρομαντικές ταινίες και στα παραμύθια γενικά.
Scroll to top icon