ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2020 | 16:26

Ανχος

Γενικά στην ζωή μου έχω πολύ ανχος για τα πάντα . Το τελευταίο διάστημα που συμβαίνουν τόσα πράγματα είμαι χωρίς δουλειά χωρίς χρήματα έχω πέσει ψυχολογικά προσπαθώ όσο μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να έχω μια αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά όμως το ανχος μου με κυριεύει . Προς τα έξω σε φίλους και γνωστούς το πεζω πολύ άνετη με το χιούμορ μου με την πλάκα μου για να μην καταλάβουν ότι δεν είμαι καλά ψυχολογικά . Δεν ξέρω πως να διώξω από πάνω μου τα νεύρα και το ανχος ακόμη δεν έχω βγει έξω έστω μια βόλτα για να πάρω αέρα είμαι 3 μήνες μέσα στο σπίτι βγαίνω μόνο για ψώνια και γυρνάω πάλι σπίτι έχω χαθεί με της παρέες μου ένας φίλος μου σήμερα επέμενε να βγούμε για ένα περίπατο να ηρεμήσω κι εγώ το σκέφτηκα είναι η αλήθεια πως θα μου έκανε καλό να δω ένα φίλο ή φίλη μου απλά σκέφτομαι που να πάμε μην έχει πολύ κόσμο και όλα αυτά στο μυαλό μου σαν φασαρία με ζαλίζουν ... Τι να κάνω για να ηρεμήσω και να μην σκέφτομαι και υπεραναλυω τα πάντα ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το πρώτο που θα σου πρότεινα, για να χαλαρώσεις δηλαδή, είναι να ανοίξεις ένα λεξικό να βρεις τη λέξη "ΑΝΧΟΣ"Προσωπικά, βρίσκω πολύ χαλαρωτικό το ψάξιμο στο λεξικό.
Scroll to top icon