ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2020 | 23:51

Προς όλους τους άντρες

Προς όλους τους άντρες που νομίζουν πως χάθηκαν οι αξίες κοπέλες.Κοιτάξτε κάτι λιγάκι διαφορετικό κατεβάστε τα στάνταρ μοντέλου και τότε θα μας βρείτε και εμάς.
4
 
 
 
 
σχόλια
Άσε την μωρέ να νομίζει πως είναι καλύτερη από τις άλλες επειδή δεν είναι ωραία.Έχω σιχαθεί αυτό το είδους του σεξισμού,αν είσαι ωραία και νοιάζεσαι για την εμφάνιση σου δεν μπορείς να είσαι έξυπνη,καλή μαθήτρια,σοβαρή,άνετη,να έχεις συναισθήματα κτλ.Μόνο αν μοιάζεις με γυναικεία εκδοχή του Σερκ μπορείς να έχεις καλό χαρακτήρα,αλλά ναι μετά οι άντρες φταίνει που δεν σου δίνουν ευκαιρία.Όχι κοπέλα μου δεν φταίει το γεγονός πως υποτιμάς το ίδιο σου το φύλο για να νιώσεις ανώτερη.Φυσικά και δεν φταίει η τοξικότητα της σκέψης σου -απαπαπαπαπα-,ναι ναι το να είσαι άσχημη είναι κομμάτι της ταυτότητας σου που αμέσως σου προσδίδει εξυπνάδα,χιούμορ,ευγένεια!Οι πιο τοξικές κοπέλες είναι οι κομπλεξικές και πιο συγκεκριμένα αυτές που έχουν κόμπλεξ με την εμφάνιση τους,οι περισσότερες δεν το καταλαβαίνουν αυτό μέχρι να φανεί μία όμορφη κοπέλα η οποία να έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτές.Τότε ξεκινάνε οι συζητήσεις για την ανωτερότητα τους σε σύγκριση με την άλλη κοπέλα.
Scroll to top icon