ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2020 | 22:33

Ερωτικά προβληματα

Πριν απο 2.5 περιπου χρονια τα εφτιαξα με ενα πολυ καλο παιδι. Δηλαδη ετσι νομιζα...Εκεινος με χωριζε απο τους πρωτους μηνες για ανυπαρκτους λογους..Τον 6ο μηνα με απατησε με μια κοπελα και τελικα το εμαθα 5 μερες πριν να κλεισουμε χρονο..Τον συγχωρησα γιατι δεν μπορουσα να κανω και αλλιως...Συνεχιζε να με χωριζει μεχρι που με χωρισε για να τα φτιαξει με καποια αλλη...Την ειχε πεσει στις μισες μου φιλες και στις μισες δικες του...Με υποβαθμιζε και μου φεροταν σαν να ημουν σκουπιδι...Εν τελει συναντηθηκαμε και εκανε κατι πολυ ασχημο και εγω απο αυτο αποφασισα να το τελειωσω. Και εν τελει μετα απο 14 μερες κατεληξε να βγαινει με μια φιλη του και ανεβαζουν στορυ που ειναι μαζι συνεχεια και ενω ελεγε οτι με θελει, τωρα με εχει ξεχασει εντελως. Εγω δεν ξερω τι να κανω..?Αφηνω συνεχως παραθυρακια ανοιχτα μηπως και ξανα γυρισει αλλα δεν ξερω πως να σταματησω να το κανω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Προφανως δεν εχεις αυτοπεποιθηση...κανε νεες γνωριμιες κι εσυ να συγκρινεις γιατι αν εισαι με εναν ανδρα μονο τι συγκριση να κανεις? Και εξαρταται ποσο χρ εισαι και που θες να το πας...
Καλά σε έχει χωρίσει τόσες φορές, εχει πάει με ένα σωρό άλλες, και συ αναρωτιεσαι ακόμα τι να κάνεις;Λες ότι αφήνεις παραθυράκια μήπως ξαναγυρίσει. Μα κοπέλλα μου δεν το καταλαβαίνεις ότι θα κάνει τα ίδια ;Μια και μόνο κατάσταση υπάρχει εδώ : Delete.
Λοιπόν, θα διαβάζεις καθημερινά 100 φορές την εξομολόγηση που έγραψες εδώ. Αυτό θα το κάνεις για μια εβδομάδα. Μόλις κλείσεις βδομάδα θα ρωτήσεις τον εαυτό σου αν θέλεις ακόμα να γυρίσει. Αν η απάντηση είναι θετική, συνεχίζεις και δεύτερη βδομάδα. Αν είναι αρνητική σημαίνει ότι συνειδητοποίησες και συνήλθες. Ελπίζω να καθαρίσεις απ' την πρώτη βδομάδα κ να μη χρειαστεί πολλαπλή επανάληψη της άσκησης. Α!! Κ να εκτιμάς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου μικρούλα μου!
Scroll to top icon