ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2020 | 21:45

ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ !!!

Αρχικά εγώ ζω σε χωριό, και όπως ο καθένας που μένει σε χωριό έτσι και εγώ έχω ανθρώπους οι οποίοι με γνωρίζουν και γνωρίζουν την οικογένεια μου. Επειδή έχω πάρει κάποια κιλα ( το πολύ 4 ή 5) και λογο επειδή αλλαζει το σώμα άλλα και επειδή δεν ήμουν σε καλή φάση, οποία θεία ή γνωστή βλέπω μου λέει πόσα κιλά έχω πάρει και ότι εγώ ήμουν πολύ αδύνατη και ότι πρέπει να προσέχω. Και μην φανταστείτε 60 κιλα είμαι με ύψος 167( απλά επειδή δεν είμαι όσο αδύνατη όσο ήμουν μικρή) ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΊΜΑΙ ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ! Τι μανία να ασχολούμαστε με τα κιλά του άλλου! Όλα τα σώματα είναι όμορφα!! Και προς όλες τις κοπέλες άμα δουν αυτή την εξομολόγηση: Μην ακούτε ότι σας λένε! Είσαστε πολύ όμορφες με τον δικό σας τρόπο!
4
 
 
 
 
σχόλια
Οχι, δεν ειναι ολα τα σωματα ομορφα. Αλλο μερικα κιλα παραπανω και αλλο παχυσαρκια. Η παχυσαρκια εκτος απο την σωματικη υγεια επηρεαζει παρα πολυ και την ψυχικη.
Όλα τα σώματα είναι όμορφα καθώς όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Πχ στην Μαυριτανία το πρότυπο ομορφιάς είναι οι παχύσαρκες γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο ούτε το σεξουαλικό φετίχ. Αντίστοιχα άλλοι βρίσκουν όμορφα τα πολύ λεπτά σώματα, και άλλοι τα κανονικού βάρους. Συμφωνώ στο να προσπαθούμε να είμαστε υγιείς, όπως άλλωστε τονίζει η εξ. :)
Scroll to top icon