ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2020 | 17:06

Αποτυχημένη

Μερικές φορές νιώθω λίγη, αποτυχημένη. Ειμαι στα μεσα της τριτης δεκαετίας της ζωης μου και δεν εχω κάνει μια σχέση της προκοπης, εχω σπουδασει κάτι που δεν με ενδιαφέρει, δεν εχω καθόλου χρήματα, εχω κρίσεις πανικού, ένα αυτοανοσο που μου δυσκολευει την καθημερινότητα, δουλευω ανασφάλιστη για χαρτζιλίκι, μενω με τους γονεις μου και τα αδερφια μου, δεν εχω παει διακοπές σε νησί ποτε, δεν εχω ταξιδέψει στο εξωτερικό κτλ κτλ κτλ Αυτη ειναι η κατάσταση μου πολλά χρονια τώρα. Προσπαθω να την αλλαξω αλλα δεν αλλαζει. Καθε φορα που κανω ενα βημα μπροστα, τρωω μια σπρωξια και παω τρια βηματα πισω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένας άνθρωπος που παλεύει και προσπαθεί δεν τον θεωρώ αποτυχημένο ανεξαρτήτου αποτελέσματος του ίδιου. Ούτε εγώ έχω ταξιδέψει κάπου στο εξωτερικό, άσε που έχω θέμα προσανατολισμού και μπορεί εύκολα να χαθώ και να με ψάχνουν. Θεωρούμαι αποτυχημένη; Όχι φυσικά, αλλά λιγότερο ευνοημένη σε σχέση με άλλα άτομα. Ξέρεις κάτι; ΜΗ συγκρίνεσαι με κανέναν και θα γαληνέψεις. Σκέψου πως αυτά που γνωρίζεις εσύ ως γνώσεις, κάποιοι άλλοι δεν γνωρίζουν. Εσύ που έχεις και τους δυο γονείς εν ζωή άλλοι δεν έχουν. Οι σχέσεις είναι δύσκολες γενικά και σπάνιες, η ανεργία καλπάζει και πολλοί βρίσκονται σε παρόμοιους προβληματισμούς.
Νομίζω πως πρέπει να κάτσεις να ηρεμήσεις και να σκεφτείς γιατί πάνε όλα στραβά;Γιατί σπούδασες κάτι που δεν σου αρέσει και δεν το παράτησες νωρίτερα;Γιατί είσαι σε άσχημη κατάσταση οικονομικά,γιατί,γιατί.....Αναρωτήσου και ψάξε να δείς τί επιλογές κάνεις στη ζωή σου και για ποιούς λόγους.Είσαι μικρή ακόμα προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θες αρκεί να αλλάξεις κάτι.... πρέπει να βρείς λοιπόν τί πρέπει να αλλάξεις στον εαυτό σου.Ακόμα και η εμφάνιση του αυτοάνοσου νοσήματος σου είναι μια απόκριση στο στρες και τη στεναχώρια που βρίσκεσαι.Όταν βρεις την άκρη στα άλλα θα δεις που θα υποχωρήσει και αυτό.Στο λέω αυτό και εγώ που πάσχω απο ΙΦΝΕ.Καλή τύχη σε όλα,εύχομαι να βρεις την άκρη
Το πραγματικό σου πρόβλημα πηγάζει από την έλλειψη χρημάτων. Πάνω απ' όλα θα πρέπει να λύσεις αυτό. Δυστυχώς, όταν ο άνθρωπος δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητος, δεν μπορεί να απολαύσει στο μέγιστο τη ζωή του. Αναγνωρίζω βέβαια, ότι είναι πολύ δύσκολο στην εποχή μας να βρεις σταθερή κι επικερδή εργασία. Σου εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει σύντομα ο τροχός.
Scroll to top icon