ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2020 | 12:49

Πολύ

θα ήθελα να ταξιδέψω σαν tour κεντρική-λατινική Αμερική.Μεξικό , Κόστα Ρίκα , Κούβα , Αργεντινή , Βραζιλία , Χιλή , Κολομβία , Ουρουγουάη , Παραγουάη. Έχω ακούσει πως εκτός των άλλων είναι και φιλέλληνες για την ακρίβεια λατρεύουν την αρχαία Ελλάδα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο πατέρας μου έχει γυρίσει την Λατινική Αμερική ως ναυτικός, και θα ήθελε να μείνει εκεί για πάντα. Μου έχει πει ότι είναι παράδεισος με πολύ καλούς ανθρώπους, πάντα με προσοχή και καλή πίστη. Μας το εύχομαι να κάνουμε αυτό το ταξίδι, το θέλω και εγώ! :)
Δε θα έλεγα ότι όλες αυτές οι χώρες που αναφέρεις, λατρεύουν την αρχαία Ελλάδα. Η Ουρουγουάη είναι αυτή που διακρίνεται για τον φιλελληνισμό της μετά τη μετανάστευση κυρίως Ελλήνων ναυτικών κατά τις δεκαετίες του '50 και '60. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι ένας από τους μεγαλύτερους δρόμους της Ουρουγάης φέρει το όνομα "Grecia". Να περάσεις όμορφα όπου κι αν πας! Τα ταξίδια διευρύνουν την ανθρώπινη σκέψη.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon