ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2020 | 20:53

Συμβαίνει κάτι παράξενο στη ζωή μου

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται κάτι παράξενο το οποίο δεν εξηγείτε...Ότι σκέφτομαι της περισσότερες φορές γίνονται...1ον: Ένα παιδί, οδηγάει μηχανάκι, και ένα βράδυ, σκέφτηκα ότι έτσι όπως πάει θα πέσει με το μηχανάκι... την επόμενη μέρα ακριβώς έπεσε με το μηχανάκι (και χτύπησε λίγο)... Μετά από 1 εβδομάδα ξανά το ίδιο, έπεσε και ξαναχτυπησε...2ον: Σκεφτόμουν κάποια στιγμή, τι ωραία θα ήταν να κέρδιζα χρήματα στο τζόκερ.. Μετά από 15 μερες περίπου έπαιζα φρουτάκια και κέρδισα ένα τεράστιο πόσο...Και 3ον: είχα ένα ένστικτο, ότι κάτι κακό θα μου συμβεί... Μετά από 2 εβδομάδες περίπου τράκαρα με το αυτοκίνητο μου..Δεν ξέρω τι στο καλό είναι αυτό που μου συμβαίνει τους τελευταίους 2 μήνες αλλά δεν το θεωρώ και φυσιολογικό...Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, ζεις σε ένα οικογενειακό/κοινωνικό περιβάλλον που πιστεύει σε προλήψεις, δεισιδαιμονίες, γρουσουζιά, κακό μάτι, κακούς οιωνούς και προάγγελους κακων μαντατων. Γενικώς σε ολα αυτά που πίστευαν οι άνθρωποι πριν να έρθει το ρεύμα στο σπιτι τους.Κακό δεν είναι, αρκεί να το τηρείς ως παράδοση αν θέλεις, αλλά να μην πιστεύεις στην ύπαρξη τους.
Πιστευω οτι δεν προκειται για περιπτωση 6ης αισθησης. Απλα ετυχε να συμβει αφου παραλληλα εσυ το ειχες σκεφτει ή (στο παραδειγμα με το μηχανακι) παρατηρησες υποσυνειδητα οτι αυτος που το οδηγει ειναι απροσεκτος. Τωρα οσο για το δικο σου τρακαρισμα ηταν δικη σου απροσεξια αλλα το τυχερο παιχνιδι ειναι ακριβως αυτο που λεει η λεξη. Τυχερο. Αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να εχεις και μαντικες ικανοτητες και να μην το γνωριζεις!
Scroll to top icon