ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2020 | 19:48

πολεμος νεύρων

Οι γονείς μου, μου κανουν γερό πόλεμο νεύρων απο το τίποτα. Με συχνοτητα μερα παρά μέρα.Χθες η μητέρα μου με κατηγόρησε οτι κούνησα το πλυντήριο το οποίο χοροπηδάει στο πλύσιμο επειδή το ειχα μετατοπήσει εγώ έτσι λεει αυτή.Αρχισε να ουρλιάζει στο μπαλκόνι και με ρωτούσε ξανα και ξανα μεχρι να της πω αυτό που ήθελε να ακούσει. Με ξεφτίλισε στους γείτονες. Ελεγα οχι, την αληθεια δηλαδη και με κατηγορούσε οτι ελεγα ψέμματα.Ο 'πατέρας' μου μου εβαλε τις φωνές απο το πουθενά επειδή δεν ετρεξα να ρωτήσω ποιος χτυπούσε στο κουδούνι κι ετσι πηγε αυτος και μετα με έκραξε. Την προηγούμενη φορά με ειχε βρίσει επειδή ΠΉΓΑ και ρώτησα ποιος ειναι και τοτε μου ειχε πει:" κουβέντα θα πιάσεις μωρή με τον κούριερ. Για μενα είναι,εγώ περιμενω δεμα ". Ειχα μείνει αναυδη τοτε. Ρε παιδια ειλικρινά ρωτώ ΠΏΣ απαντάς σε ανθρώπους που εχουν σκοπό να σε βλαψουν ψυχικά και σου βάζουν συνέχεια τις φωνές ακομα και αν δεν τους δώσεις δικαιωμα θα το κατασκευάσουν εκείνοι για να σε στριμώξουν.Τί να κανω με τα τεραα αυτα που μου ετυχαν; Η ψυχική οδύνη που νιώθω ειναι απεριόριστη.Νιώθω οτι με μισούν και δεν χανουν ευκαιρία να μου τσιτώνουν τα νεύρα και να μου θυμίζουν το την απεχθεια τους. Πολεμο νεύρων μου κανουν.ΠΏΣ αντιμετωπίζουμε τετοια ατομα; Με απομάκρυνση; Θα ερθουν στο δωμάτιο μου να συνεχίσουν. Αν με ενοχλήσουν στον προσωπικό μου χώρο σκέφτομαι να αρχίσω να εκσφενδονίζω κανένα βιβλίο -έχω πια απελπιστεί γιατι ΔΕΝ λενε να με αφήσουν ήσυχη.Δεν παιρνουν απο λογια!!Θα καταντήσω νευρασθενική!!Μέχρι να φυγω απο το σπιτι(32ειμαι) ΤΊ να κανω;;Θελω την ηρεμια μου πια.
6
 
 
 
 
σχόλια
Και πού να πάει αν δεν έχει χρήματα και δουλειά; Με τα λόγια εύκολα είναι. Αν ψάχνει φυσικά και το πολεμά αλλά δεν βρίσκει, τότε δεν φταίει και εγκλωβίζεται σε ένα όντως τοξικό περιβάλλον.
Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελληνική κοινωνία θεωρείτε φυσιολογικό να ζεις με τους γονείς σου σε τέτοια ηλικία,ναι καταλαβαίνω ότι υπάρχει η ανεργία όμως πως μπορείς να βρεθείς σε μία τέτοια κατάσταση χωρίς να φταις;Απλά δεν το καταλαβαίνω,μπορεί να ευθύνεται η καλή οικονομική μου κατάσταση αλλά και οι ευκαιρίες που έχω αλλά και πάλι.
Grey rock technique: μια δοκιμασμένη λύση για την αντιμετώπιση αυτού του είδους ανθρώπων (και όχι μόνο):Δες τον σύνδεσμο για μια γεύση, η ξένη βιβλιογραφία είναι εκτενέστερη:https://www.awakengr.com/i-methodos-tis-gkri-petras-i-techniki-gia-na-antimetopisete-toys-toxikoys-anthropoys/Καλή τύχη και κουράγιο <3
Scroll to top icon