ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2020 | 22:50

Σας παρακαλώ βοηθεια

Έχω μία φίλη από παλιά με την όποια ήμασταν από πάντα αυτοκόλλητες και πολύ δεμένες. Σε όλους δίναμε την εντύπωση ότι ταιριάζουμε απόλυτα. Από παλιά όμως εγώ για κάποιο λόγο και χωρίς εκείνη να είναι χειριστική.. συμφωνούσα με αυτά που έλεγε πάντα και γενικότερα δεν ήμουν ο εαυτός μου.. αυτό έχει μείνει από τότε και μέχρι και τώρα όταν είμαι μαζί της πιάνω τον εαυτό μου να συμφωνεί και να λέει πράγματα που δεν τα πιστεύει. Αυτό το κάνω γενικότερα αλλά ειδικά με την κολλητή μου ας πούμε είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν μου έχει κάνει τίποτα και ούτε την αντιπαθώ απλώς καταλαβαίνω ότι δεν ταιριάζουμε τόσο. γενικά αυτή είναι πολύ συντηρητική ενώ εγώ όχι τόσο παρόλο που τις δίνω αυτή την εντύπωση. Έχω γνωρίσει επίσης κάποιους άλλους ανθρώπους με τους οποίους αισθάνομαι πολύ οικεία και λατρεύω να περνάω χρόνο μαζί τους.. νομίζω ότι ταιριάζουμε πολύ όμως υποψιάζομαι ότι εκείνοιβείναι μεταξύ τους περισσότερο δεμένοι και ότι δεν με πάνε όσο τους πάω εγώ. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι δίνουν την εντύπωση ότι είναι κολλητοί με την άλλη κοπέλα και αυτοι έρχονται κατά κάποιον τρόπο δεύτεροι και ίσως θεωρούν ότι κι εγώ η ίδια δεν τους έχω τόσο ψηλά πόσο τους έχω στην πραγματικότητα. Τους έχω πολύ ψηλά τους αγαπώ πολύ και θα ήθελα πολύ να τους το πω αλλά δεν ξέρω πως.. στα καλά του καθουμένου; Μπορεί όμως αυτό να είναι απλώς μία δική μου καχυποψία..ελπίζω να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην τους αδικώ αλλά το πιστεύω. Γενικότερα αυτοι δεν νομίζω ότι ταιριάζουν με την παλιά μου φίλη και γενικότερα αγχώνομαι βρίσκομαι και με τις δύο παρεες ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος..νιώθω ότι μόνο όποιος έχει παρόμοια εμπειρία μαζί μου το καταλαβαίνει.. πολλές φορές αισθάνομαι ότι πρέπει να βγω με τη φίλη μου αυτή.. Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάω και άσχημα απλώς αυτό που με ενοχλεί περισσότερο νομίζω είναι ότι εξαρχής δεν είμαι μαζί της ο εαυτός μου και προφανώς δεν μπορώ να το κάνω ξαφνικά. Αυτά είχα να πω ευχαριστώ πολύ όσους το διάβασαν και άφησαν κάποιο σχόλιο. Ελπίζω να είστε όλοι καλά καλό βράδυ
3
 
 
 
 
σχόλια
Γνώθι σαυτόν. Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο και προτείνω να μην αναλώνεσαι με ασύμβατα άτομα και καταστάσεις. Η ζωή είναι καλύτερη όταν διεκδικούμε ενεργά αυτό που μας κάνει χαρούμενους, και ας αποτυγχάνουμε κάποιες φορές. Η στασιμότητα σκοτώνει ;-)
Έχεις βάλει τον τίτλο σας παρακαλώ βοήθεια. Έχεις εξάρτηση με την κολλητή αυτή φίλη αλλα΄δεν είναι κολλητή σου. εσύ έχεις χάσει τον εαυτό σου για να είσαι συμβατή και αρεστή σε εκείνη, όμως βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δε σου κάνει αυτή η κοπέλα. Συμφωνώ με την απάντηση που έγραψε και το Διάφανο Σελοφάν πιο κάτω. Προχώρα παρακάτω και αναζήτησε ανθρώπους που πραγματικά σε γεμίζουν γιατί ο εαυτός σου θα αντιδράσει άσχημα στο μέλλον και θα στραφεί εναντίον σου. Σου μιλάει μια παθούσα που τελικά έκοψε από υποτιθέμενη κολλητή μετά από 15 χρόνια και αφού ο εαυτός της έφτασε στα όρια. Καλή συνέχεια.
Οι άνθρωποι αλλάζουν. Το ότι έκανες παρέα με ένα άτομο από παλιά δε σημαίνει ότι εξακολουθείτε να έχετε τις ίδιες απόψεις, τα ίδια ενδιαφέροντα. Θα πρότεινα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να αρχίσεις να επιλέγεις τους ανθρώπους με τους οποίους κάνεις παρέα με διαφορετικά κριτήρια.
Scroll to top icon