ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2020 | 23:45

Σχέση με παντρεμένο

Έχω εδώ και 7 μήνες σχέση εξ αποστάσεως με παντρεμένο με παιδί. Ντρέπομαι, αλλά μου αρέσει πολύ, περισσότερο από άλλους που με γουστάρουν...
8
 
 
 
 
σχόλια
Υπήρξα χρόνια στη θέση της γυναίκας του. Πίστεψε με, είναι πολύ χάλια! Σου εύχομαι να το ζήσεις μια μέρα να καταλάβεις το λάθος σου! Όσο κ αν σου "άνοιξε την πορτα" αυτός και χώθηκες, φταις γιατί το ξέρεις και συνεχίζεις. Νιώθεις νικήτρια; Τι περιμένεις από τη σχέση αυτή δηλαδη; Άσε τον εγωισμο σου στην άκρη και δες καθαρά ότι δεν θες να γίνεις η αιτία να βρει τα μηνύματα σας η γυναίκα του (ναι η "μεγαιρα που δεν τον ικανοποιεί" , ολοι τα ιδια λένε για να τους γδυθειτε) και να διαλυθεί μια οικογένεια, γιατί κανένας άντρας δεν θέλει να χωρίσει κατά βάθος, να παίξει θέλει μόνο, και αν χωρίσει εξαιτίας της σχέσης σας, αυτόματα έχετε τελειώσει και εσείς, να το ξέρεις. Την εξωσυζυγικη σχέση την κρατάει ζωντανή ο γάμος. Αν δεν υπάρχει γάμος δεν υπάρχει και η εξωσυζυγικη.
Εύχομαι τουλάχιστον εσυ να λύσεις τα θέματα σου, γιατί αυτός αποκλείεται. Κριμα να βασανίζετε έναν τρίτο άνθρωπο. Δεν θα πω κάτι παραπάνω, απλα λυπάμαι...
Και από απόσταση και παντρεμένος... Δύο στα δύο η φίλη.Προφανώς, γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτή η σχέση δεν οδηγεί πουθενά πέρα από sexting την ώρα που κοιμάται ή λείπει η σύζυγος, και βαριά-βαριά σε μια-δυο κλεφτές live συναντήσεις της ώρας. Αν εσένα σου αρκεί αυτή η "τσιγκούνικη" κατάσταση, εμάς μας περισσεύει, χρυσή μου.
Ρε φίλε δεν σας καταλαβαίνω καθόλου όσες μπλέκετε με κάποιον που είναι ήδη σε σχέση και το γνωρίζετε. Θα θέλατε να είστε στην θέση της; Παραλίγο να βρεθώ στην θέση της και πραγματικά είναι ΣΚΑΤΑ. Χώρισέ τον και να σέβεσαι τους άλλους. Τι σου φταίει αυτή; Σε καμία σας δεν αξίζει ο συγκεκριμένος...Ο,τι έκανε σε εκείνη, μια μέρα θα το κάνει και σε σένα, μην αγχώνεσαι.
Νομίζω πως εμείς οι γυναίκες βρίσκουμε άντρα, αν το αποφασίσουμε. Του εναντίον οι άντρες δεν θα βρίσκουν αν μεγαλώσουν και γεράσουν ...σε όλα τα σημεία του σώματος. Αν η εξομ. θέλει να αγαπάει έναν παντρεμένο καλά κάνει, εκείνη θα αποφασίσει για την ζωή της.
Πολύ κακό σχόλιο, ειδικά από τη στιγμή που στη στήλη δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν τον φόβο τους για εύρεση συντρόφου λόγω ηλικίας. Συγχρόνως άτοπο, καθώς δεν βγαίνει κερδισμένη, ακριβώς επειδή είναι με έναν άνθρωπο που πιθανώς δεν θα επενδύσει ποτέ σε αυτή. Ο τύπος έχει ήδη οικογένεια και ίσως στρωμένη ζωή, η εξ. αποτελεί απλώς ένα μέρος της ζωής του.
Scroll to top icon