ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2020 | 01:32

Εγκυμοσύνη στα 17

Είχα γράψει πριν από μερικούς μήνες για την εγκυμοσύνη μου. Πριν από λίγες μέρες μπήκα στον 4 μήνα. Η κοιλιά μου έχει αρχίσει να φαίνεται αρκετά. Λόγω εγκυμοσύνης έχασα πολλούς φίλους. Ευτυχώς έχω τους γονείς μου και το αγόρι μου που μου δίνουν θάρρος. Μερικές φορές σκέφτομαι αυτό που μου συμβαίνει και λέω πως δεν είμαι έτοιμη και βάζω τα κλάματα. Αλλά μετά σκέφτομαι πότε θα πάρω αγκαλιά το παιδί μου και αμέσως μου φεύγει. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Γράφω αυτή την εξομολόγηση διότι κάτω από την προηγούμενη εξομολόγηση μου είχε γίνει μια παρεξήγηση. Ποτέ δεν είπα ότι θα φορτώσω το παιδί μου στους γονείς και θα ζήσω την ζωή μου. Καταλαβαίνω πλήρως ότι θα φέρω στον κόσμο μια νέα ζωή και πόσο υπεύθυνη θα πρέπει να είμαι και εγώ αλλά και το αγόρι μου. Το μόνο που είπα είναι να δεχτώ την βοήθεια από τους γονείς μου όπως κάθε άλλος νέος γονιός. Ευχαριστώ πολύ για όσους μου έδωσαν δύναμη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου με το καλό το μωρό σου χαίρομαι που έχεις δίπλα τους γονείς κ το αγόρι σου όλα να πάνε καλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ....Για τους φίλους μην σκας θα καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι λόγος να απομακρυνθούν καθώς δεν έκανες κανένα κακό . ..η έστω θα βρεις καινούριους ...είσαι ευλογημένη ....αλήθεια ....απλά η ζωή μας παίζει περίεργα παιχνίδια κ να ξέρες μόνο ότι υπάρχουν κοπέλες όπως εγώ που θα έδινα τα πάντα να είμαι στη θέση σου αλλά δυστυχώς πρέπει να περιμένω να σπουδάσω πρώτα κ μετά αυτά. ..... να είσαι καλά να προσέχεις !!!
Scroll to top icon