ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2020 | 02:27

η πωλητρια με αποκαλεσε "σαυρα.".

Ειλικρινα δεν μπορω να το κατανοησω! Μπηκα σε ενα καταστημα νεανικων ρουχων παρολο που ειμαι 35.Συνηθως σε αυτες τις εταιριες βρισκω απλα κοντομανικα για το σπιτι σε χαμηλη τιμη γυρω στα 5-10 ευρω. Φυσικα δεν εψαχνα τα κοντα σορτσακια και φουστανακια που ειναι για μικρες ηλικιες αλλα απλα κοντομανικα μπλουζακια. Ετσι κι αλλιως ο σωματοτυπος που εχω δεν ειναι ωραιος. Εχω λιγη περιφερεια και ποδια καπως γεματα αλλα δεν ειμαι και παρα πολυ χοντρη. Δεν ξερω πως με βλεπουν οι γυρω μου αλλα εμενα μου φαινομαι σχετικα νορμαλ. Στο προσωπο επισης νορμαλ ειμαι δεν εχω κατι περιεργο φοβερα αντιαισθητικο. Εχω ενα συνηθισμενο προσωπο χωρις καποιο χαρακτηριστικο ασχημο. Νορμαλ μυτη , ματια αυτια κτλ. Αυτο που ειναι πολυ πολυ ασχημο, ειναι το ντυσιμο μου. Οντως δεν ντυνομαι ωραια, φοραω πολυ φαρδια ρουχα χωρις γραμμη , με αδιαφορα χρωματα οπως μαυρο. Και αυτο θελω να το αλλαξω!! Παντως οταν μου συνεβει αυτο, η αληθεια ειναι πως δεν ειχα προλαβει να φτιαχτω . Το μαλλι μου δεν ηταν ισιωμενο και πετουσε , φορουσα μαυρα και γενικα δεν ημουν και στη καλυτερη φαση . Παω λοιπον να πληρωσω τα κοντομανικα και ακουω τη μια πωλητρια να λεει σε αυτην που ειχε απομακρυνθει απο το ποστο της( που ηταν το ταμειο) " ελα σε περιμενει η σαυρα" . Το ειπε τοσο ξεκαθαρα που δεν δυσκολευτηκα καθολου να το ακουσω. Ενιωσα ΑΠΑΙΣΙΑ!!! Της ειπα " ξερεις κατι ? Αλλαξα γνωμη και δεν θα τα παρω τελικα" και μου απαντα σχεδον εκνευρισμενα " δεν τα θελετε??" Λεω " οχι ευχαριστω" και φευγω . Η πωλητρια ηταν μια πανεμορφη κοπελα. Αυτη που με ειπε σαυρα δεν την παρατηρησα καλα. Παντως ηταν πολυ μικρες ηλικιακα. Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι η λεξη σαυρα να μου ταιριαζει. Υπαρχουν ανθρωποι που με βλεπουν ετσι?? Γιατι ? Ειναι πραγματικα αδικο! Το μυαλο τους ειναι πολυ πιο παραμορφωμενο αππ το σωμα μου. Κι ακομη κιαν δεν τους αρεσω γιατι να το πουν ετσι χυμα μπροστα μου??? Νιωθω αφανταστα πληγωμενη!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Επρεπε να πιασεις μπροστα τους τον υπευθυνο και να κανεις παραπονα, να τις κανεις να ντραπουν. Οπως και να σαι εξωτερικα, οτι και να θελεις να αγορασεις, ειναι δικαιωμα σου.Το προβλημα το εχουν αυτες, στον εγκεφαλο.
Scroll to top icon