ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2020 | 09:26

Κομπολοι

Ρε φιλε ο αλλος μπηκε στο τρολει 9 το πρωι και έπαιζε κομπολοι δυνατα απο το κέντρο εως το μοσχατοΔηλαδη δεν σου φτανει να παιξεις σπιτι σου? Θες να μας εκνευρισεις ολους?
12
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που κάποιοι άνθρωποι δε «νιώθουν» ότι υπάρχουν και άλλοι γύρω τους κι εμένα με εκνευρίζει! Εντάξει, ωραίο πράμα το κομπολόι και μερακλήδικο, δεν το συζητώ. Μου έχουν τύχει όμως και φάσεις που ήταν ενοχλητικό. Δεν είναι κακό να ζητήσεις ευγενικά πάντως να το διακόψει, με ωραία προσέγγιση ίσως και να πετύχει. Και ίσως - ίσως λέω - να του περάσεις και ένα μήνυμα. Αλλιώς ναι, noise-cancelling ακουστικά και ησυχάζεις :p
Δεν είναι επικίνδυνο σε πόλη να κυκλοφορείς χωρίς να ακούς;Πες οτι κάποιος πάει να πέσει πάνω σου ή κάποιος σε ακολουθεί να σε βιάσει ή να σε κλέψει.Κάποιος πυροβολεί και ενώ οι υπόλοιποι τρέχουν εσύ περπατάς αμέριμνος σαν κινούμενος στόχος.Το πιο απλό.Εγώ κατεβαίνω από το πεζοδρόμιο όταν ακούω κάποιον να πλένει το μπαλκόνι του για να μη μου έρθουν τα νερά στο κεφάλι κτλ κτλ.
Όντως υπάρχουν πολλές συνθήκες που μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιεί με ασφάλεια. Έπειτα, από cancelling σε cancelling έχει διαφορά. Ακόμα και τα απλά in-ear ακουστικά του κινητού κάτι κόβουν, αν θέλει κανείς να έχει και αίσθηση του περιβάλλοντος ήχου. Τον πυροβολισμό πάντως δύσκολο να μην τον ακούσεις αν βρίσκεσαι κοντά. Και ωτοασπίδες για κομπρεσσέρ να φοράς, νομίζω δε τον χάνεις.
Scroll to top icon