ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2020 | 12:00

Instagram

Εχει παραγινει το κακο με τις γυναικες που τα βγαζουν ολα στο instagram Καποτε βλεπαμε το επεισοδιο στο κωνσταντίνου και ελένης που τα ειχε παραμορφωσει ο πλαστικος και γελουσαμε Και τωρα ολες εχουν γινει ετσιΜε κατι χείλη θεόρατα, με τουρλωμένη μεση, με τα ζιαβύ τούμπανο και ολες να καθονται στις μύτες και να ποζαρουνΛύσσαααααα το κανατε Μπορω να αναφερω ενα σωρο επι του θεματος αλλα παραέγινα μισογύνης Ξεχασα τα τεράστια σπορτέξ και τα φίλτρα με τον ουρανο που βαζετε ολες το ιδιο
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι συγκεκριμένες απευθύνονται σε συγκεκριμένο τύπο άνδρα(λιγούρης, χωριάτης που νομίζει ότι κοπλιμέντο είναι το καύλα,κούκλα, μανάρι).Εφόσον δεν ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία γιατί τις παρακολουθείς ακριβώς;Συν το ότι θα στις βγάζει προτεινόμενες στην αναζήτηση.Αν θες να την κάνεις λάστιχο δοκίμασε την ανώνυμη περιήγηση του browser για να μην κρατάει ιστορικό και cookies και σου πετάει στις εφαρμογές και τον browser αντίστοιχου περιεχομένου διαφημίσεις ή προφίλ.
Έχει κουράσει πολύ αυτό το θέμα και ταυτοχρόνως κουράζετε και εσείς. Δεν είναι όλες οι γυναίκες του Instagram και του κάθε Instagram έτσι. Είναι οι γυναίκες που επιλέγετε ΕΣΕΙΣ να ακολουθείτε. Όταν μπαίνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αντικρίζω τέτοιες εικόνες. Ακριβώς επειδή ούτε ο κύκλος μου είναι έτσι, ούτε τα άτομα που επιλέγω να ακολουθώ. Με φωτεινή εξαίρεση κπ χορηγούμενα προφίλ αρσενικών τσουτσεκιών. Εν τέλει αναφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω καταλήξει στο ότι είμαστε ό, τι ακολουθούμε.
Χαχα. Κοίταξε να δεις, χθες μιλούσα ακριβώς για το ίδιο επεισόδιο , πόσο διαχρονικό ειναι. Προσωπικά απέχω συνειδητά από όλο το τρυπάκι του ινσταγκραμ , και των σόσιαλ,αν και ειμαι 21. Αλλά και εσύ δεν χρειάζεται να είσαι τοσο κατηγορηματικός και δυσπροσήγορος.. ο καθένας ας κανει οτι θέλει, σε ενόχλησε κανενας ή χαλάνε την αισθητική σου ; Εσύ που δεν θέλεις, μην τα κάνεις. Απλό. Εγω ετσι το βλέπω.
Scroll to top icon