ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2020 | 18:38

Εμφάνιση

Αγαπημένοι μου, σε πολλές δύσκολες στιγμές έχω απευθυνθεί σε σας. Με αφορμή την εξομολόγηση μιας κοπέλας για τις φωτογραφίες, θα ήθελα να μεταφέρω τη δική μου ανησυχία. Μετά από παρατήρηση χρόνων έχω καταλήξει πως τα δύο μου μάτια δεν είναι συμμετρικά. Συγκεκριμένα, το ένα είναι λίγο μεγαλύτερο από το άλλο, πιο φωτεινό, κάπως έτσι. Η αλήθεια είναι πως δεν κατέληξα εγώ σε αυτήν την παρατήρηση, αλλά κάποιος που τάχα με αγαπούσε πολύ και το έλεγε για αστείο. Στο σήμερα, όμως. Το τελευταίο διάστημα λόγω άσχημης κατάστασης ψυχολογικά μου φαίνεται πιο έντονο το πρόβλημα. Δυσκολεύομαι πολύ να αισθανθώ όμορφα για τον εαυτό μου. Αν δεν γελώ στις φωτογραφίες, αισθάνομαι χάλια. Σκεπτόμενη και την ψευδαίσθηση με τον καθρέπτη, αναρωτήθηκα αν τελικά είμαι όμορφη, όπως μου λένε οι γύρω μου. Όλοι λένε πως δεν το είχαν προσέξει μέχρι να το πω εγω. Αλλά εγώ πιστεύω τελικά ότι όλο αυτό που βλέπω στον καθρέπτη είναι ενα ψέμα και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.Δόκιμασα να βγάλω φωτογραφία χωρίς αναστροφή και τότε αισθάνθηκα ακόμη πιο άσχημα. Σκέφτομαι έντονα τη βλεφαροπλαστική, αν και φοβάμαι.Σκέφτομαι αν αξίζει να το κάνω. Ανησυχώ μήπως βγω χειρότερη.Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά. Απλώς καταθέτω τον προβληματισμό μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μηπώς να κάνεις γαργάρες μ' αλατόνερο κι εσύ να ξεχαστείς;Σιγά το πρόβλημα ρε παιδί μου για να μπεις σε διαδικασίες πλαστικών. Όλοι ασύμμετροι είμαστε σε κάτι. Δεν μπορώ να σου πω σε τί είμαστε όλοι οι άντρες ασύμμετροι, θα είναι σόκιν που έλεγαν παλιά.
Φίλη μου, πολύ σωστά καταλαβαίνεις ότι όλη αυτή η υπερβολική αντίδραση βγαίνει μέσα σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Θα σου πρότεινα πολύ θερμά να αναζητήσεις τα πρωταρχικά αίτια της συγκεκριμένης ανασφάλειας για την εξωτερική εμφάνιση. Ένας ειδικός ψυχικής υγείας μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό, με πολύ θετικό αποτέλεσμα. Αναζήτησε κάποιο κέντρο ψυχικής υγείας στον Δήμο της περιοχής σου ή ιδιώτη για μια δοκιμή. Μπορούν να σε κατευθύνουν τηλεφωνικά και από το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ειδικά εάν μένεις στην Αττική.Στο μεταξύ, να φέρεσαι όσο μπορείς με αγάπη στον πολύτιμο εαυτό σου. Εκτός από το ότι το μυαλό σου μεγαλοποιεί το οποίο θέμα, επιφάνεια δεν είναι το παν. Πάντα οι κατάλληλοι άνθρωποι μπορούν να το διακρίνουν αυτό και να σε εκτιμούν για αυτό που είσαι <3Καλή τύχη :)
Scroll to top icon