ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2020 | 16:21

Μάλλον δεν τα βρήκαν

Μου φαίνεται λίγο υποκριτικό όταν λένε κοπέλες ότι τα βρήκαν με τον εαυτό τους περνάνε καλά και χωρίς αγόρι αλλά τους λείπει ένας σύντροφος. Αν είναι έτσι κι αλλιώς να νιώθουν την έλλειψη ενός άντρα, δεν χρειάζεται να τα βρούνε με τον εαυτό τους αφού το αποτέλεσμα πάλι είναι το ίδιο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η εκφραση ειναι παγιδα κ πολλοι πεφτουν μεσα. Το προβλημα ειναι στο οτι πολλοι προς παθουν να αυτοπροσδιοριστουν μεσα απο τον συντροφο. Εκει ειναι η παγίδα. Αλλα ας πουμε οτι παιρνουμε την αντικειμενική της υποσταση.. ναι οκ.. οποιος τα εχει βρει με τον εαυτο του μπορεί να ειναι κ μονος, μπορεί να θελει κ συντροφο. Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικό ον και ειναι στο dna του το mating (ζευγαρωμα)
Μην τα μπερδεύεις. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Ενας ανθρωπος που τα εχει βρει με τον εαυτο του δε σημαινει (απαραιτητα εστω) οτι δεν ενδιαφερεται για σύντροφο. Οσον αφορα ειδικα στην τελευταια σου προταση, το "τα βρισκω με τον εαυτο μου" δεν ισούται με το "δεν εχω αναγκη για σύντροφο".
Μερικά άτομα είναι καλά με τον εαυτό τους αλλά θέλουν και την συντροφιά,δεν την χρειάζονται την θέλουν.Αν την χρειάζεσαι τότε δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου.Θα σταματήσουμε τις άκριες ποτέ;Την μία στιγμή οι γυναίκες πρέπει να θέλουν σύντροφο και στην άλλη οι γυναίκες δεν πρέπει να θέλουν σύντροφο αν θέλουν να λένε ότι είναι καλά με τον εαυτό τους.
Καφεδακι, μιας κ σε πετυχαινω, κ αν σ ενδιαφέρει, σου εχω απαντησει στο τελευταιο σου σχολιο στην εξ που ειχαμε ανοιξει διαλογο (για τις συγκατοικους).
Scroll to top icon