ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2020 | 13:20

Όταν

Όταν είσαι μόνος /μόνη και κάνεις one night stand με τον /την πρώην έτσι για να περάσεις καλά. Το ένα γίνεται μερικές φορές αλλά εσύ δεν θες κάτι περισσότερο και εκείνος ή εκείνη αρχίζει να ζητά παραπάνω. Σου θυμιζει τις παλιές εποχές με ζήλιες και το κόβεις. Δεν μπορούμε απλά να περνάμε καλά και όσο πάει?
6
 
 
 
 
σχόλια
Η/ο/οι πρώην γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι βρίσκεστε περιστασιακά μόνο για σεξ ή πουλάτε παπά για να πάρετε το σεξ; Στην πρώτη περίπτωση είναι δικό τους το πρόβλημα, στη δεύτερη δε, είναι δικό σου καραπρόβλημα που το μεταβιβάζεις εκ του πονηρού σε αυτούς/αυτές.Και για να μαθαίνεις, one night stand κάνεις με μια περιστασιακή γνωριμία, σεξουαλίζεστε και κατόπιν δεν πρόκειται να τον/την ξαναδείς. Δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε καν ονόματα και τηλέφωνα. Ερασιτέχνες, ρε φίλε!
Το λάθος είναι της πρώην που πίστεψε οτι θα τα ξαναβρειτε.Εσύ τη δουλεία σου κάνεις...Ιδιαίτερα αν της ειχες ξεκαθαρίσει από πριν οτι δεν θέλεις σχέση, αλλα κατι μόνο για να ξεδινεις, τότε είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη. Έπρεπε να σκεφτεί με τη λογική κι οχι να παρασυρθεί από τα συναισθήματά της.90% αυτων που επιστρέφουν στις πρωην σχέσεις ειναι αυτοί που ψάχνονται, έχοντας πολυ υψηλές προσδοκίες (χωρίς αυτοί οι ίδιοι να μπορούν να ανταποκριθούν σε κατι αντίστοιχο ) και αφού δεν βρισκουν τίποτα ξαναγυρνάνε πίσω στην παναγιωταινα.Το ιδιο ισχύει και για τις γυναίκες μονο που ισχύει σε πολυ μικρότερο ποσοστό, καθώς λειτουργουν στην πλειοψηφια τους πιο πολυ με το συναισθημα.Με απλά λόγια ξέμεινες πάλι. :)
Οι πρώην λένε είναι για κάποιο λόγο πρώην. Αν θέλεις ons γιατί δε βρίσκεις άλλους/ες για αυτό; Και ταλαιπωρείς τους/τις πρώην; Και αν ξέρεις ακόμα ότι θα ζητήσει κάτι παραπάνω τότε γιατί να κάνεις μαζί με πρώην ons; Βρες άλλους μόνους ελεύθερους ανθρώπους νέους που να είναι της ίδιας άποψης δηλαδή να γουστάρουν τα ons και περάστε καλά μεταξύ σας. Να προσέχετε για ΣΜΝ και καμιά παράπλευρη απώλεια εγκυμοσύνης. Μη γαμάτε ψυχή και σώμα πρώην για τη δική σας καύλα και πάρτη μόνο. Δεν είμαστε σάρκα με γεννητικά όργανα. Άνθρωποι είμαστε όλοι με αισθήματα και ψυχή που νιώθει.
Scroll to top icon