ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2020 | 20:18

Ενθουσιασμός

Γνωριστήκαμε πριν μια εβδομάδα.... Οκ αρέσει ο ένας στον άλλο αλλά ρε παιδιά πολύ ενθουσιασμός από την πλευρά της τύπου μηνύματα όλη την ώρα λόγια ενθουσιασμού λες κ είμαι ο μεγάλος της έρωτας.. Ενώ την έχω συμπαθήσει κ μου αρέσει σαν άνθρωπος νιώθω άβολα με τον τόσο ενθουσιασμό και κάπου με φρενάρει λες κ πάμε να τα ζήσουμε όλα με τη μια... Άλλοι μου λένε καλά δε χαίρεσαι που είναι κάποια τόσο ενθουσιασμενη μαζί σου? Εμένα με κολλάει κάπου ο τόσος ενθουσιασμός κ να φανταστείτε εγώ δεν λέω και κάτι αμάν αλλά αυτή όλη την ώρα γράφει κ εκφράζεται... Δηλαδή όσο καλη κοπέλα κ να είναι κάπου με κάνει να νιώθω παράξενα... Από την άλλη σκέφτομαι κ λέω καλά τι θες κάποια να σε γράφει??? Αλλα εδώ νιώθω το τέρμα αντίθετο. Σας έχει τύχει? Δεν ξέρω τι να κάνω..
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι κουραστικό ναι αλλά κι εσύ γιατί δεν της το λες για ποιο λογο κανει έτσι? Απλα εσυ δεν ενθουσιάστηκες στον ίδιο βαθμο με κείνη. Ζηστο και οπου σε βγάλει. Ή αν δε σε βγάζει, τουλάχιστον ξεκαθάρισε το να βρεις την ησυχία σου κι εσύ και εκείνη.
Απλώς μπορει να βλέπεις δείγματα συνεξάρτησης. Φυσιολογικο μ βγαζει ο προβληματισμός σου... Πως θα σου φαινόταν να το εκφράσεις;Διαισθητικά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά! Απολαυσέ το και οτι θες κ δε θες ... μπορεις απλά να το εκφράσεις...
Ναι μαλλον εισαι απο αυτους που το θελει το φτυσιματακι του για να ενδιαφερθει περισσοτερο...προφανως και της αρεσεις πολυ και το γεγονος οτι το δειχνει ειναι πολυ καλο γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εκφραζονται και κρυβουν πραγματα...μαλλον σε πνιγει το τοσο ενδιαφερον...βρες καμια αλλη που θα σε τρεχει και μετα θα μεθας ακουγοντας παντελιδη...αλλα μετα μη λες οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες!
Scroll to top icon