ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 21:42

Bukowski

Πίνω μόνο όταν βγω με παρέα έξω και έχω κόψει το κάπνισμα σχεδόν 3 χρονια τώρα.Τον τελευταίο καιρό ,μου γίνεται όλο και πιο έντονη η επιθυμία να πάρω μια κούτα τσιγάρα,να ανοίξω ενα μπουκάλι ουισκι που έχω καβάτζα μήνες τωρα,και με παρέα τον Tom Waits, τον Leonard Cohen,τον Peter Murphy και άλλους που με συντροφευουν μια ζωή,να καπνισω και να πιω μέχρι να πέσω αναίσθητος...
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν εξαιρέσουμε το γράψιμο και τις πορνες , σε θεωρείς ένα σεμνό Μπουκόφσκι; Αφου δεν πινεις, ουτε καπνίζεις, απλά το σκέφτεσαι, όποτε υπερβαλεις. Πιστεύω απλά κάπως θέλεις να ξεδωσεις γι αυτό και αυτή η έντονη επιθυμία για καταχρήσεις. Ίσως κάποια κατάσταση να σε κάνει να νιώθεις πίεση. Μια φάση είναι.
Φαινεται οτι εισαι πολυ μοναχικος τυπος και λυπαμαι που θες να καπνισεις και να πιεις μεχρι να μεινεις στον τοπο...ομως δεν υπαρχει κατι να σε κραταει πριν πεσεις στην απολυτη καταστροφη?
Έγραφε ο Bukowski ότι έριχνε ....., έπιασες και τα διάβασες εσύ και τα πήρες κατά γράμμα... Ωραία, θα το φχαριστήθηκες! Καλύτερα όμως ν' αποφεύγεις τα sci fi και μυστηρίου..!
Μπορεις να το κανεις,αν το θελεις τοσο πολυ.Καμια φορα ειναι ωραιο να αφηνομαστε στα παθη μας,στα ελεγχομενα παθη μας,το ξεκαθαριζω.Μετα θα νιωθεις και πιο ωραια μεσα σου γιατι τελικα δεν εμεινε απωθημενο,το εκανες,το απολαυσες!
Scroll to top icon