ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 22:22

Σχεση

Εχω σχεση με εναν αντρα αλβανικης καταγωγης.Τον αγαπω πολυ και τον θαυμαζω επειδη ειναι προκομμενος,απο μικρος στο κουρμπετι με κατι χερουκλες δουλεμενες και ο αντρας που περιμενα μια ζωη τελικα.Με κανει χαρουμενη και καλυτερο ανθρωπο.Εχει αρκετα χρονια στην Ελλαδα ομως τα ελληνικα του δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Εχει προφορα και κανει και λαθη.Προσπαθησα να του κανω καποια μαθηματα ομως δε θελω να γινω και σπαστικη.Σιγουρα υπηρξε μια βελτιωση ομως θελω να τα μιλαει καλα και σε οποιον τον γνωριζω να μη σκεφτομαι οτι μπορει να τον κοροιδεψει.Γιατι ξερω τις αντιληψεις,εχω ξεπερασει την καταγωγη καθως ειναι υπεροχος αντρας ομως το θεμα της ομιλιας θελω να τελειοποιηθει.Τι μετρα να παρω?
8
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως να παρεις κι εσυ ένα λεξικό στη γλώσσα του να του προτεινεις να κάνετε "ανταλλαγή" γνώσεων. Έτσι δεν θα δημιουργηθεί παρεξηγηση. Από τη στιγμή που είναι το μόνο που σε ενοχλεί σε αυτή τη σχέση.
Δε μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, άμα θέλει κάποιος να πει κάτι κακοπροαίρετο, βρίσκει τρόπο. Δηλαδή αντί να βάλεις στη θέση όσους είναι απαίδευτοι -προφανώς- που προσβάλλουν έναν συνάνθρωπο για κάτι τέτοιο... θεωρείς ότι θα φταίει ο σύντροφός σου; Πολύ μικροπρεπής ο τρόπος σκέψης σου. Υ.Γ. Αρχικά μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι προσφέρεσαι για μαθήματα στο αγόρι σου, μιας και βρίσκω γλυκό να μοιραζόμαστε τις γνώσεις με όσους αγαπάμε (αλλά και γενικότερα) όχι όμως γιατί στο βάθος ντρεπόμαστε γι' αυτούς.
Εσένα τα Αλβανικά σου δηλαδή ειναι σε καλη κατασταση; Υποθέτω πως όχι... Κάτσε στρώσου λοιπόν! Η Ελλάδα είναι πλέον μια πολυπολιτισμική χώρα και συνυπάρχουν όλες οι γλώσσες εδώ. Οι δε Ελληνίδες επιλέγουν πια ως επί το πλείστων μετανάστες γιατί είναι πιο θερμοί άντρες και δεν έχουν τόσα σύνδρομα με τις μαμάδες τους. Είναι ένδειξη αγάπης το να κάνουν αντίστοιχη προσπάθεια μ'αυτούς, ώστε να μιλάνε τη μητρική γλώσσα των αγαπημένων τους!
Τι σωστα τα λες!!ποσο σωστα ομως..πιστευω και γω οτι αυτο ειναι οτι γυναικες προτιμουν μεταναστες για να μην ειναι μαμακιες αλλα απ την αλλη θελουν και την αποδοχη των ανδρων τους
Πιστεύεις ότι στη σχέση σου με τον Αλβανό, το πρόβλημα είναι μόνο η προφορά; Αυτός ο λαός είναι πολύ σκληρός και οπισθοδρομικός. Καλύτερα να βρεις έναν Έλληνα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Λεει οτι ξεπερασε την καταγωγη γιατι ειναι ενας υπεροχος αντρας προφανως και δεν ειναι ετσι ο ανθρωπος για να το λεει.κατα τ αλλα θα προτεινα να συνεχισεις τα μαθηματα στο αγορι σου ωστε να μαθει να τα μιλαει σωστα
Scroll to top icon