ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 23:37

"Να προσέχεις"

Αυτή τη φράση μου λένε πολύ συχνά άτομα απ'το οικογενειακό μου περιβάλλον,φίλοι,γνωστοί,ακόμα και το αγόρι μου.Είναι μία φράση κλισέ που συνηθίζεται να λέγεται ή βλέπουν κάτι ανησυχητικό σ'εμένα και μου εφιστούν την προσοχή; Είναι εκνευριστικό ώρες-ώρες.
5
 
 
 
 
σχόλια
χαχχα συμπάσχω,είναι οντως σπαστικό να σου λένε συνεχεια ''να προσεχεις".Μια ωραία ατάκα του Τσάντλερ απο τα φιλαράκια σε ανάλογη περίπτωση.."Να θεωρείς ότι θα προσέχω συνέχεια μέχρι να μου πεις το αντίθετο" :)
Ειναι μια φραση που συνηθιζεται γενικα δεν ειναι κατι κακο αυτο..ειδικα οταν στο λενε οι δικοι σου ανθρωποι..να προσεχεις το βραδυ οταν γυρνας σπιτι γενικα να προσεχεις..μην το παιρνεις στραβα δεν τρεχει κατι
Ειναι μια φραση που μπορει να ειναι κλισε αλλα για μενα ειναι ενας τροπος να σου πει ο αλλος σε νοιαζομαι..Ειναι λιγο εκνευριστικη αλλα δεν μπορεις να απαγορευσεις να το πει ο αλλος αν το νιωθει..Μην στραβωνουμε με τα παντα.
Scroll to top icon