ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2020 | 13:28

Καλησπέρα.

Έχω χωρίσει εδώ και λίγο καιρό από την πρώτη μακροχρόνια σχέση μου. Μπορώ να πω ότι αυτή τη φορά σαν να ξύπνησα και να είδα τι μου αξιζει άρα προσπαθώ να μην ειμαι χάλια συνέχεια. Στην ουσία με «πέταξε» χωρίζοντας με επειδή δεν του εκανα πια, (αν αυτή και καλα ήταν δικαιολογία) ενώ μου έχει φερθεί χάλια όλο τον καιρό σχέσης μας και σε πολλές περιπτώσεις ανώριμα ενώ εγώ προσπαθούσα να τα ισορροπήσω, γιατί τον αγαπούσα και αλήθεια τον ήθελα στη ζωή μου έχουμε περάσει πολλα ναι. Τέλος πάντων, έχω κλάψει ποτάμια στη σχέση, το μυαλό μου γύριζε σε σκέψεις κάθε φορά που χωριζόμασταν να πάμε σπίτια μας και αμφιβολίες από πράγματα που έβλεπα να κανει και δεν ταίριαζαν! Με το που χωρισαμε έγινε ανοιχτός για καινούργιες κοπέλες, καλα έκανε βέβαια αφού χωρισαμε δεν με νοιάζει, εγώ βέβαια θέλω πρώτα να ηρεμήσω, γιατί σε όλο το διάστημα της σχέσης δεν ήμουν ήρεμη και μετά να προχωρήσω. Τις τελευταίες μέρες τον σταλκαρα, δεν ξέρω γιατί, δεν θα υπάρξει επανασύνδεση, θα σταματήσω όμως γιατί αυτό με επηρεάζει, και αυτός το έκανε αλλά έχει μέρες που σταμάτησε, μάλλον θα νιώθει καλύτερα.. μερικές φορές ειμαι καλα και λέω στον εαυτό μου ότι δεν τον χρειάζομαι και αξίζω κάποιον να μου δείχνει την αγάπη γιατί αλήθεια έχω πολυ αγάπη να δώσω, από την άλλη πολλές φορές τον σκέφτομαι και θέλω να χωθω στην αγκαλιά του, είναι δύσκολο, όπου και να παω, όπου και να κοιτάξω μου θυμίζει κάτι που κάναμε, κάπου που είμαστε, είναι παντου ολα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Βέβαια είναι και η πρωτη μακροχρόνια σχέση σου, ίσως γιαυτό η σημασία της να είναι αλλη. Πίστεψε με αν ηταν αλλιως θα την είχες δει τη διαφορά ηδη και δε θα περιμενες μέχρι τωρα αν αλλάξει κάτι.
Τον αγαπουσες και τον ηθελες περισσότερο απο οτι σε αγαπούσε και ήθελε εκείνος. Αν υπήρχε 1% να αλλάξει γνώμη και να σβηστουν όλα τ άσχημα, μπορούσε να το κανει, το ξέρεις πολύ καλά άπαξ και χωρισατε, οποτε το ότι σε σταλκαρε έπειτα ίσως να ηταν για να διαπιστώσει αν βρηκες άλλον. Γιατί αν ηταν για επανασύνδεση θα το είχε ηδη κανει. Μην τρεφεις ελπίδες σε κάτι που έχει τελειώσει απο καιρό. Εγραψες "μου είχε φερθεί χάλια και ανώριμα", αυτό πως το ξεχνάς αλήθεια? Πως επιλεγεις να ξεχνάς τα άσχημα και πως δίνεις τόση αξία σε εναν άνθρωπο περισσότερη απο όση δίνεις σε σενα, και σε αυτό που σου αξίζει, γιατί όταν συνεχιζεις να μένεις κολλημένη σε κάτι που δεν σου αξίζει και φυσικά δε σε ανεβάζει και δεν περνάς όμορφα, εκεί συνεχιζεις να φλερταρεις με την καταστροφή σου εν γνώση σου. Πάρε το χρόνο σου και προχώρησε μακριά από οτι σε θλιβει ή σε κανει να μένεις κολλημένη στο παρελθον. Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν απο τη ζωή μας και εμείς απο τη δική τους ζωή, αυτό δε γίνεται να κρατάει όταν δεν κρατιέται και απο τους δυο. Δεν έγινε ανάμεσα σας επιτυχημένη η φόρμουλα πως να το πούμε. Παρακατω καλη μου φιλη. Έχει και παρακάτω η ζωή. Εκεί να εστιάσεις. Και εύχομαι το παρακατω σου να ειναι συναρπαστικοτερο απο οτι εζησες μέχρι τωρα. Μπορείς λοιπον. Προσπάθησε το.
Scroll to top icon