ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 11:10

Πω πω μπέρδεμα

Είμαι γυναίκα στρέιτ μέχρι στιγμής αν και μου εχει τυχει κάνα δυο φορές να ερωτευτώ γυναίκα. Έχω καταλάβει ότι αρέσω σε μια κοπέλα και νιώθω και μου αρεσει και εμένα χωρις να έχει καταλάβει κάτι. Επίσης αρέσω στον κολλητό της απ ότι έχω καταλάβει. Εμένα όμως μου αρέσει εκείνη αλλά βλεπω ότι απομακρύνεται τελευταία. Πιθανόν να σκέφτεται ότι είμαι στρέιτ ή να το κάνει λόγω του φίλου της. Τι να κανω?
7
 
 
 
 
σχόλια
Αρχίζουμε από το ότι δεν είσαι στρέιτ. Οι στρέιτ δεν ερωτεύονται / έλκονται σεξουαλικά από άτομα του ίδιου φύλου ποτέ. Πιθανόν να είσαι bi με μεγαλύτερη προτίμηση στους άντρες.Το βασικό τώρα: Είσαι σίγουρη ότι και η κοπέλα και ο φίλος της ενδιαφέρονται για σένα; Αν ήταν έτσι ένας από τους δύο θα έκανε πίσω, εφόσον είναι κολλητοί όπως λες.
Γιατι πρεπει σωνει κ ντε να προσδιορισεις τι εισαι;;Εισαι ανθρωπος τελος.Εχεις ερωτευτει κ αντρες κ γυναικες. Που το κακο;Στην προκειμενη.. κατεληξε ποιος σου αρεσει. Το οτι αρεσεις στον κολλητο δε σημαινει οτι σου αρεσει κ σενα. Ή μηπως ναι;Κατεληξε λοιπον.. και αν σε ενδιαφερει η κοπελα, εκδηλωσου. Τελος.Παιδια ειναι η μικρη η ζωη για να αφηνουμε τις ευκαιριες ανεκμεταλλευτες! Ζηστε το κ για μας!
Scroll to top icon