ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 15:43

Αχ

Νιώθω ότι ερωτεύτηκα από την αρχή το αγόρι μου μετά από 2 χρόνια σχέσης. Λες και μόλις τον γνώρισα. Τι υπέροχο συναίσθημα που είναι!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Όχι βρε συ :(Αν το άτομο είναι το κατάλληλο είναι πιθανό να ερωτεύεστε ξανά και ξανά για πάντα. Ο έρωτας σαν ορμονικη κατάσταση δεν είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει για πάντα με κάνεναν τρόπο, αλλά μπορεί φυσικά να επανέλθει. Τις φορές που δεν επανέρχεται θεωρώ ότι το άτομο μετά τον πρώτο ενθουσιασμό απλά καταλαβαίνει ότι η σχέση ήταν λάθος και φέυγει.
Ναιιι!!!Τρελος έρωτας για 8 μήνες και μετά κενό... Είχα μία πιεστική περιόδο που όταν τελείωσε μετά δεν ένιωθα τίποτα, όχι μόνο για αυτόν αλλά γενικά...Σε όποιον το είπε γιατί ένιωθα άσχημα είπε ατάκες "ετσι είναι οι σχέσεις", "είναι γιατί είσαστε συνέχεια μαζί", "βαρέθηκες". Αυτός όταν το μοιράστηκα μου είπε ότι θεωρεί πως θα περάσει και ότι είναι η φάση μου έτσι. Πλήρης ψυχραιμία :PΕεεε έτρωγα τις φρίκες μου για 4-5 μήνες και μετά σιγά σιγά άρχισα να νιώθω το ίδιο ερωτευμένη με πριν...Με άλλα λόγια έφταιγε η περίοδος που διένυα και όχι το άτομο.
Scroll to top icon