ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 10:40

Απορια

παιδια συγγνωμμη για το θεμα αλλα πλεον αρχιζουν και με κουραζουν πραγματα με το παραμικρο.μιλουσα με μια κοπελα συνομιλικη μου μεσω fb και ενω ειχαμε ανταλλαξει κουβεντες φωτογραφιες.μετα πηγαμε στο καλημερα μονο και το βραδυ εξαφανισμενη.της τονισα οτι η σταση της δειχνει οτι εχει σχεση και εκεινη γυρισε και μου ειπε οτι τρεχει με τις δουλιες της.αυτο γινοταν επι 3 βδομαδες χωρις καν συζητηση απο κοντα.μ συνεβρεση..η ερωτηση ειναι ισχυει ο μυθος αν θελει καποιος μπορει η εγω εχω ειμαι περιεργος,??
5
 
 
 
 
σχόλια
παιδια για 2 βδομαδες να εισαι εξαφανισμενος τα βραδια δεν ειναι οτι ποιο νορμαλ ετσι?αλλο μια μερα να τυχει εκει θα ελεγα απο μονος μου πως ειμαι μ...να κανα θεμα...και γω.δουλευω αλλα το βραδυ οσο και κουρασμενος να μαι το κιν μου θα το ανοιξω...μην λεμε τα χαζα μας και οτι θελουμε...οχι οτι επρεπε να δωσει σημαδια ζωης αλλα και η εξαφανιση με προβλιματιζε..αλλα ηθελα να δω ποσο φταιω κι αν εφταιξα εγω σε μια τετοια φαση .
Ελα τώρα και εσύ , δεν γίνεται ο άλλος να είναι όλη την ώρα μέσα και να απαντάει αμέσως μόλις στείλεις μπορεί όντως να είχε δουλειά και να μην είχε μπορεί να ήθελε να κάνει κάτι άλλο δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να είναι όλη την ώρα στο fb ,πες να της να βρεθείτε από κοντά να γνωριστείτε και αν δεχτεί έχει καλώς.
Scroll to top icon