ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 21:06

.

Όσοι διαβάζουνε εξομολογήσεις είναι πιο έξυπνοι από τους περισσότερους που σχολιάζουν. Καταλαβαίνουν απλές και ξεκάθαρες προτάσεις που δυσκολεύουν μερικούς σχολιαστές, φαίνεται από τα ταυτίζομαι και από τα ανάλογα σχόλια.
10
 
 
 
 
σχόλια
''Όσοι διαβάζουνε εξομολογήσεις είναι πιο έξυπνοι από τους περισσότερους που σχολιάζουν '' Τώρα αν αυτο θεωρείται εξομολόγηση ,τοτε είμαι σιγουρα χαζός.Ούπς ! έγραψα κι 'ολας..χαζός² :) :)
Δηλώνω χαζή μιας και δεν κατάλαβα (πάλι) τι γράφει στην εξ.Υ. Γ. Θες να πεις Βιρνα ότι οι σχολιαστές δεν είναι αναγνώστες; Ή μήπως πως μόνο όσοι πατάνε ταυτίζομαι/δεν ταυτίζομαι διάβασαν τι γράφτηκε και αν δεν σχολίασαν το κατάλαβαν ε; πςςςςςς
Χαχαχα καλε πολλοι πατανε ταυτιζομαι χωρις να διαβαζουν καν,μην σου πω οτι δεν καταλαβαινουν κιολας.Φαινεται απο το οτι καποιες εξομολογησεις που ειναι φουλ 100% ταυτιζομαι και παραπανω,παιρνουν αρνητικες.Αν θυμασαι οπως επαιρναν αρνητικες καποια πολυ πετυχημενα και σωστα σχολια εδω,δικα σου και αλλων ολων εμας.Ενω γραφαμε οκ,αν θυμασαι,οι αρνητικες ηταν πιο πολλες τι να λεμε τωρα.Ευτυχως που τις εβγαλαν.Μα το να μην καταλαβει καποιος σχολιαστης το νοημα,αλλος μπορει να ειναι εξω,να γραφει στα βιαστικα,να διαβασε επισης στα βιαστικα,δεν ξερεις πως γραφει ο αλλος.Απλα κακο τρολ θα ελεγα εγω παρομοιο με τον παντρεμενο που εκθειαζε την ζωαρα του.
Scroll to top icon