ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 22:31

Τι πιστευετε?

Ειχαμε χθες στην παρεα,αντρα στα 50 και κατι του, παντρεμενος πολλα χρονια. Μας ειπε πως εχει παρα πολυ καιρο να βρεθει ερωτικα με τη γυναικα του,μιας και απο τις 2 πλευρες δεν υπαρχει επιθυμια. Καποια στιγμη για πλακα τον ρωτησε καποιος τι θα εκανε αν του εφερνε εδω καμια μικρουλα,ομορφη κοπελα. Και ειπε,πως ουτε καν θα γυριζε να κοιταξει. Θα προτιμουσε να ειναι μονος του,ακομη και αν χωρισει απο τη γυναικα του. Αυτο που εκσνε σε μενα προσωπικα εντυπωση ειναι που θα ελεγε οχι σε εστω μια μικροτερη γυναικα. Γιατι συνηθως οι αντρες αυτης της ηλικιας ψαχνουν παντα μικροτερες... λετε να ελεγε αληθεια?
5
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά, θα με απασχολούσε περισσότερο για το πώς στην ευχή βρέθηκε στην παρέα μου ο ανόητος κουτσομπολάκος που θέτει αυτές τις ανούσιες, δήθεν αθώες, προβοκατόρικες μεν, πλακατζίδικες not δε, υποθετικές ερωτήσεις για να έχει υλικό να θάβει κοσμάκη πίσω απ' την πλάτη του.#koitamethnkampoyramas
Αλήθεια έλεγε. Δεν ψάχνουν όλοι οι άντρες μεγάλης ηλικίας για μικρότερες. Σκέψου ότι έχει πιθανόν οικονομικά προβλήματα, γυναίκα, παιδιά, προβλήματα στη δουλειά του και ένα σωρό άλλα. Πάντως και όσοι ψάχνουν για μικρότερες συνήθως τις θέλουν γιατί είναι άπειρες και θεωρούν ότι μπορούν να τις χειραγωγήσουν. Θα μου πείς υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς σήμερα αυτό συμβαίνει συχνά.
Θα σου απαντησω εγώ με τη δέουσα αστική ευγένεια.Είναι σα να σου κάνει εντύπωση γιατί δεν κάνει κρύο τώρα που έχουμε ανοικτά παράθυρα...Μεταξύ μας, αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου το απαντήσω πιο αναλυτικά με πμ, μη μείνεις με την απορία. Να 'σαι καλά!
Απλα ο συγκεκριμενος μπορει το σεξ να μην ηταν το σπορ του.Επομενο ειναι.Ειναι τι αρεσει στον αλλον,σε αυτον μπορει αυτο που του ειπατε να μην του αρεσε καν ως ατομο,αφου το απεκλεισε γενικα.Ειναι αναλογα τα γουστα και τις εμπειριες θετικες και αρνητικες και τα θελω του αλλου.Μα δεν μπορεις να επιβαλλεις στον αλλον κατι που δε θελει.
Scroll to top icon