ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2020 | 02:48

Ozymandias

Γειά σας!! Θα ξεκινήσω με κάποιες πληροφορίες για να έχετε μια ρηχή εικόνα για μένα: 21 ετών, ευαίσθητη, παρθένα, "ψαγμένη", "καλή", εμφάνιση μέτρια προς κάκιστη (έχω και χαμηλή αυτοπεποίθηση).Ενώ, αυτές οι πληροφορίες μοιάζουν σα να ταιριάζουν σε χιλιάδες κορίτσια, παραλειπονται τόσα για μένα εκτός!Σας τα λέω όλα αυτά, γιατί θέλω να καταλήξω στο εξής: ενώ ψάχνω ένα καλό παιδί, κι συνήθως τσεκάρω κάποιες ρηχές πληροφορίες (όπως οι παραπάνω), και συνήθως το παιδί είναι το "στυλ" μου, μπαίνουν στη μέση χιλιάδες πληροφορίες (αυτές που ονομάζω "εκτός") δεκάδες λόγια και συμπεριφορες που με ξενερώνουν.Είναι εφικτό με τις παραξενιες μου να βρω κάποιον που μπορεί να μη τσεκάρει τα επιφανειακά, αλλά να ταιριάζουμε;Υπάρχει τέτοια πιθανότητα; Και πόσο καιρό θα περιμένω;Αυτά που τσεκάρω συνήθως είναι να έχει μικρή σεξουαλικη εμπειρία, να είναι έξυπνος, gamer (έχει σημασία!), να μην έχει μεγάλο κύκλο φίλων, να είναι αστείος, να είναι "ψαγμένος", να του αρέσει η μουσική πολύ.. Και κάθε τέτοιο τύπο που γνωρίζω είτε είναι κολλημένος με πρώην (που σχεδόν πάντα είναι πολύ κακια και τον έχει εκμεταλλευτει), είτε εγωιστής (μιλάμε μόνο για τον εαυτό του, ποτέ δε ρωτάει τι κάνω, αν είμαι καλά), ή ψάχνει να @@@.Αρα, να αλλάξω γουστο;Νιώθω πολύ άβολα κι έχω κακο προαίσθημα όταν κάποιος μου αρέσει και δε πληροί τα παραπάνω, λες και είναι ο "λάθος" άνθρωπος.
10
 
 
 
 
σχόλια
''μικρή σεξουαλικη εμπειρία, να είναι έξυπνος, gamer (έχει σημασία!), να μην έχει μεγάλο κύκλο φίλων ''...μέχρι εκει κρατήθηκα να μην πέσω απο τα γέλια..Καταρχήν αυτη δεν ειναι εξομολόγηση ,ειναι βιογραφικό σημείωμα και απαιτήσεις έχεις (στο τέλος).Ειναι σαν να λεω εγω..θέλω golf gt ,βελτιωμένο,σε άριστη κατάσταση,με λίγα χιλιόμετρα(οπωσδήποτε) και να μην έχει ανοιχτεί ποτέ στην εθνική.Αν βρεις εσυ κατι τέτοιο,πες το και μένα.Παρόλαυτα σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψάχνεις.btw valorant sucks ! :) :)
Μα ουσιαστικά ανέφερα αυτές τις ρηχές πληροφορίες, για να καταλήξω, στο ότι νιώθω άνετα όταν πληροί αυτά, αλλά το άτομο είναι λάθος και ότι μάλλον θα έπρεπε να κοιτάζω το δάσος κι όχι το δέντρο, αν και αυτό με κάνει να νιώθω άβολα.Μα γελοία είναι αυτά που λέω, γιαυτό και τα γράφω εδώ. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, συμφωνώ.
Δεν θεώρησα γελοία αυτα που έγραψες,απλά αστεία,εξού και το παράδειγμα που ανέφερα.Chill :) :) Αν πιστεύεις,οτι υπάρχει κάποιο άτομο με αυτα τα στάνταρ,τοτε θα το βρείς.Αργά ή γρήγορα. Good Luck.
Η γνώμη μου είναι... Οκ ωραίο να έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα αλλά λέω να βάλεις ως νούμερο 1 χαρακτηριστικό που ψάχνεις το αν νιώθεις ΟΜΟΡΦΑ μαζί του και αν μπορείς να τον ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ. Αν σε κάνει να χαμογελάς, να νιώθεις όμορφη, αν σου εκπέμπει θαυμασμό για το πόσο καλή ψυχή έχει, αν σου είναι ελκυστικός σωματικά κ εγκεφαλικά και συναισθηματικά. Οι άνθρωποι δεν είναι λίστα χαρακτηριστικών, είναι η ενέργεια που εκπέμπουν ... Οπότε πορεί κάποιος με τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα να σου ταιριάζει γάντι. Λογικο να ψάχνεις κάποιον που θα μοιαζετε ωστε να μπορεί να αποδεχτεί κ εσένα κ τον τρόπο που ζεις αλλά μπορεί να έχει κ πολλούς φίλους πχ κ να σε λατρεύει όπως είσαι (αν εσύ έχεις λίγους). Μπορεί να μην ακούει τόσο μουσική αλλά να θέλει να του μάθεις όλα τα αγαπημένα σου. Απλά κάτσε δίπλα στον άνθρωπο και σκέψου: πως νιώθω τώρα; θέλω να είμαι κοντά του; Πιστεύω θα το βρεις. Μακριά από όποιον σε κάνει να νιώθεις συνηθισμένη, σε όποιον σε κάνει να νιώθεις συνηθισμένα και σε όποιον δεν μπορείς να δεις τίποτα παραπάνω από συνηθισμένο.
Σε αυτή τη λογική έχω καταλήξει.. Αν και όντως νιώθω άβολα όταν δεν "ταιριάζει" στο κουτάκι που έχω στο μυαλό. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που μπήκες στο κόπο να σχολιάσεις, και μάλιστα, με πολύ ωραία επιχειρήματα.
Παρακαλώ :) χμ, τότε θα σε συμβούλευα να μην έχεις κουτάκια ούτε για τον εαυτό σου και να αφεθείς να ανακαλύψεις τι εισαι πίσω από ο, τι ταμπέλα έχεις βάλει για σένα , αν δεν το έχεις κάνει. Ίσως τα ζητάς αυτά γιατί θες να νιώσεις επιβεβαίωση για τα δικα σου χαρακτηριστικά μέσω των χαρακτηριστικών που θελεις να έχουν αυτοί ; Να προσπαθείς δηλαδή να νιώσεις όμορφα με εσένα μέσω ενός ιδιου ανθρώπου; μια υπόθεση. Η ερωτική σχέση απαιτεί μια απόλυτη οικειοτητα που παίζει να φοβόμαστε κ να προβαλλουμε διάφορες άμυνες. Το καλό είναι πως σε ξενερώνουν οι συμπεριφορες που ανέφερες κ σου είναι ξεκάθαρο.
Ομολογώ οτι στάθηκα πολύ στην εξομολόγησή του, τόσο από τον τίτλο (που δείχνει ότι είσαι πράγματι "ψαγμένη"), όσο και από την δομή του κειμένου σου.Βέβαια απορώ που ρωτάς εμάς πόσο πιθανό είναι να βρείς κάποιον με τις "προδιαγραφές" που έχεις βάλει και πόσο καιρό θα περιμένεις. Πως μπορούμε να απαντήσουμε εμείς σ' αυτά ? Είσαι ακόμα μόνο 21 και έχεις μπροστά σου πολύ χρόνο. Μπορεί να ψάχνεις,να ψάχνεις, και να μην έχεις αποτέλεσμα και να σου εμφανιστεί από κει που δεν το περιμένεις. Ετσι γίνεται συνήθως. Οσο κυλάει ο χρόνος θα φανεί και πόσο ισχυρός χαρακτήρας είσαι, η θα αρχίσεις να κάνεις εκπτώσεις στα ζητούμενα.Οπως και να είναι, σου εύχομαι καλή επιτυχία στον στόχο σου.
Είμαι 21, κι έχω πέσει στη παγίδα του άγχους και του ότι "δε θα προλάβω", το τί, αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να βρεθεί κάτι στο μακρινό μέλλον, γιατί πιστεύω πως όλοι αξίζει να αγαπηθούμε κι να αγαπάμε ερωτικά, κάποια στιγμή στη ζωή μας.
Για σκέψου το λίγο, είσαι μόλις 21, και όλη η ζωή απλώνεται μπροστά σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις πέσει στην παγίδα του άγχους. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις αυτό που θα σε κάνει να νοιώσεις αγάπη, έρωτα, έλξη και όλα αυτά τα ωραία. Και αν του λειπει και κάτι από αυτά που αναζητάς, δεν χάθηκε ο κόσμος, άσε που κάποια πράγματα μπορείς να τα κτίσεις και να τα διαμορφώσεις μέσα στην σχεση πάντα βέβαια με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό
Μπορεί και στο εγγύς, δεν ξέρεις! ;) Εμένα πάντως, το μόνο πράγμα που μου ήρθε στον νου με τον τίτλο σου, ήταν το αζιμούθιο- πώς βρίσκεις μια γεωγραφική θέση βάσει συντεταγμένων και πυξίδας αλλά στο πλαίσιο " Πώς να βρεις τον άνθρωπο σου". I know how you feel. Προτείνω τα soundtracks του Akira Yamaoka.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon