ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2020 | 11:46

Μα γιατι;

Το αγορι μου θελει να εχω 5 βασικα πραγματα καλης ποιοτητας δηλαδη τσαντα πιρτοφολι παπουτσι βρακι μαλλι..δεν ειναι οτι δε μπορουσα να τα παρω απλα θεωρω οτι ενα πορτοφολι δε χρειαζεται να ναι ακριβο..επισης βαριεμαι πολυ τα ψωνια και δυσκολευομαι να αποφασισω..θα πρεπει να ειμαι πολυ χθες με αναγκασε σχεδον να παμε για ψωνια οπου πηρα μια τσαντα 50 ευρω 30 ευρω πορτοφολι και 90 ευρω αθλητικα..θα τα χαρω και μου αρεσαν αλλα λυπηθηκα που πληρωσε τοσα ενω θα μπορουσα να παρω κατι πιο οικονομικο..επισης ηθελε να μου παρει μια κολονια 100 ευρω αλλα προτιμω τις απομιμησεις που κανουν 10 ευρω και μυριζουν σαν τα γνησια...αγορια δε χρειαζεται να κανετε τοσα εξοδα για τις κοπελες σας,ακομα και οι ιδιες λυπουνται τα λεφτα σας!οσες εχουν λιγη τσιπα πανω τους εννοω
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν είσαι αντρας τρολλ εισαι γυναίκα περίπτωση. Εγώ θα θεωρούσα κατι τετοιο υποτιμητικό. Χρήματα δεν εχεις να ψωνισεις μονη σου; Αλλο να θελει να σου κανει μια στο τοσο ενα δώρο κι αλλο να θελει να εχεις συγκεκριμένα πράγματα για το "φαίνεσθαι".
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά όλη αυτή η κατάσταση μου βγάζει κτ σε στυλ ''για να είσαι δίπλα μου δεν αρκεί να είσαι γλάστρα, αλλά μια ωραία κατ' εμέ γλάστρα''.
Πολύ του φαίνεσθαι είναι ο φίλος σου. Το βρακί πάλι ποιος το βλέπει για να είναι και ακριβό; χαχαΕμένα προσωπικά μου αρέσουν τα απλά πράματα. Άρωμα βανίλιας έχω με 7€ και μυρίζει ωραία. Σιγά μη δώσω 80€ για τη μάρκα.
Κάποιοι ψοφάνε για το φαίνεσθαι. Έτσι έχουν μάθει. Αν ειχε άλλη θα τον είχε μαδήσει οικονομικώς. Αντί να χαρεί που δεν τον εκμεταλλεύεσαι ή του υψους ή του βάθους μερικοί. Ωραία και καλά τα λουσα, λίγο μέτρο δεν έβλαψε ποτε κανέναν. Η μιζέρια είναι απωθητικη όχι το μέτρο.
"Το αγόρι μου θέλει" λέει η άλλη, και εμ δέχεται να της τα αγοράζει το "αγόρι" επειδή βαριέται τα ψώνια, εμ πετάει στο τέλος τη σφήνα περί τσίπας για ξέπλυμα...Είσαι αστείος, εσύ που τα γράφεις αυτά.
Λυπάσαι γιατί έχεις καλή ψυχή. Άλλες τον δοτικό τον εκμεταλλεύονται. Όσο για το πορτοφόλι όπως λες, παίζει βασικό ρόλο στο image (Μια ευκατάστατη έχει ως επί το πλείστον ακριβό πορτοφόλι), άσχημο ως φαινόμενο, αλλά αληθινό. Εξήγησέ του ότι δε χρειάζεται η σχέση σας να βασίζεται στα δώρα, αλλά στην αγάπη και την επικοινωνία. Τα δώρα ας μείνουν για τις γιορτές, που κι εκείνο δεν είναι απαραίτητο. Καλή τύχη.
Scroll to top icon