ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2020 | 22:18

Οικονομική εκμετάλλευση

Τι κάνεις αν ο πρώην σου σε έχει εκμεταλλευτεί οικονομικά; Το αποκαλύπτεις στον νυν; Νιώθω ένα βάρος θέλω να καταλάβει γιατί δεν μπορώ να ανοιχτώ εύκολα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρείς ότι το μοίρασμα αυτής σου της εμπειρίας με τον σύντροφό σου, θα συμβάλλει θετικά στη σχέση σας; Δηλαδή λέγοντάς το, πιστεύεις ότι αυτόματα θα σου φύγει αυτό το βάρος και θα είσαι πιο λυμένη μαζί του; Ή ελπίζεις ότι αυτός δεν θα σε πιέζει πια στο να γίνεις πιο εκδηλωτική μαζί του; Ή ακόμη νομίζεις ότι μοιραζόμενη αυτήν την εμπειρία, θα κάνει το νυν σύντροφό σου να μη σου κάνει τα ίδια μελλοντικά, που ο άνθρωπος μπορεί να είναι τύπος και υπογραμμός, έτσι;Είχες μια δυσάρεστη εμπειρία με έναν άνθρωπο που είναι πια στο παρελθόν σου. Το μάθημα που μάλλον πήρες είναι ότι φροντίζουμε απαραίτητα να κρατάμε πισινές σε όλες τις σχέσεις μας. Ταυτόχρονα όμως, προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες, για να μην αδικούμε ούτε τον εαυτό μας, ούτε τους ανθρώπους που επιλέγουμε για να μοιραστούμε την καθημερινότητά μας, γιατί κάποιος ΑΛΛΟΣ μας φέρθηκε σκάρτα στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο, πού το γράφει όμως ότι το σχετίζεσθαι είναι περίπατος;
Ναι μπορείς να ανέφερεις ... Ότι σου εχει συμβεί αυτό και γιαυτό το λόγο προσέχω ή νιωθω έτσι.Νιώθω πως η ειλικρίνεια σώζει.Ωστόσο, χωρίς να επιβαρύνεις το κλίμα ή να κατηγορήσεις τον πρώην.Ήταν ένα καλό μάθημα. Το πήρες και προχωράς! Go on!
ναι. να λες πάντα την αλήθεια. όλη. Οτιδηποτε αλλο είναι προσπαθεια χειρισμού ανθρώπων ή/και καταστάσεων και δεν βγαίνει σε καλό. Ασε που είναι πιο εύκολο για σένα.Η προσωπική σου αλήθεια θα τραβηξει γυρω σου αυτούς/ες που της ταιριάζουν, και οχι περιττούς.
Όχι καλή μου. Στο σύντροφό μας δεν αναφέρουμε ποτέ τη λέξη πρώην, ειδικά μια τόσο σοβαρή κατάσταση όπως μας περιγράφεις, την οικονομική εκμετάλλευση. Μπορεί να γίνει αιτία να σε θεωρήσει επιπόλαιη κι ευκολόπιστη. Δεν είναι άσχημο να του δημιουργήσεις τυχόν τέτοια εντύπωση; Αν σου κάνει παράπονα για το ότι είσαι π.χ. κλειστή, εξήγησέ του απλά πως έτσι είσαι σαν άνθρωπος μέχρι να γνωρίσεις καλά ένα άτομο και να δεθείς μαζί του. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon