ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 14:39

Εχτές το βράδυ.

Γύρναγα με το ποδήλατο σπίτι. Έξω απο κάτι ταβέρνες σταμάτησε μια μερσέντες μπέζ . Βγήκε ένα 35άρης και δίπλα μια όμορφη γυναίκα. Πέρασα απο δίπλα τους. Εγώ είμαι σχεδόν 30. Ένιωσα πολύ περίεργα. Το ποδήλατο μου είναι το μοναδικό μεταφορικό μου μέσον και είμαι κλασσικά χωρίς γυναίκα. Κατάλαβα γιατί δεν έχω καμία τύχη.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μηπως εισαι ρηχος? Κοιτας μονο την επιφανεια? Διχως τροπους? Χωρις περιεχομενο? Κακιασμενος? Προβληματικα ανασφαλης? Μαμακιας? Δειλος? Μηπως εχεις υπερβολικες προσδοκιες? Μηπως εισαι ακαλλιεργητος? Γιατι αυτοι ειναι οι λογοι που εμεις οι γυναικες δεν θα μπλεκαμε ποτε με εναν αντρα. Οχι επειδη κυκλοφορει με ποδηλατο και δεν εχει δις!
Ti σχέση έχει το ποδήλατο με τη γυναίκα; Eκτός και αν σε έλκουν οι γυναίκες που, για να είναι μαζί σου, πρέπει να έχεις αυτοκίνητο. Υπάρχουν γυναίκες ξέρεις που τους αρέσει επίσης το ποδήλατο και θα μπορούσατε να κάνετε ωραίες βόλτες μαζί.
Γυναίκες σαν και αυτή ,σιιιγουρα δεν έχεις καμια τύχη. Εδώ έχεις ένα δικαιο.Σε γενικότερο πλαισιο όμως,η γνώμη μου είναι ,κανεις λάθος.Δεν είναι το αμάξι αυτό καθ'αυτο που έλκει φιλε,αλλα η ενέργεια που δόνησε,ή σε κάνει να δόνησε κάτι...(να το θυμάσαι αυτό)Αυτό σημαίνει πως:αν χρειαζεσε ένα αμάξι για να σε φέρει στη κατάσταση να εκπέμπεις κύματα γοητείας κ να ελξεις,τότε ΟΚ.Όμως μπορείς να είσαι επίσης σε ότι "δόνηση" θελεις,και χωρίς κανένα υλικό αγαθο,απλα απομυθωποιωντας κάποια πράγματα,αλλαζοντας προγραματισμο...,κ κυρίως δουλεύοντας με τον εαυτό σου.Ποοολυ δύσκολο αλλα αν το καταφέρεις θα δεις ότι και με πατίνι μπορεί να φλερτάρεις γυναικα ,και να την κάνεις να ανατριχιάσει.ΓΙΝΕΤΕ.Και ότι και με lamborguini να κυκλοφορείς αν συνεχίζεις μεσα σου πχ να αισθανεσε ανασφαλης και λίγος,περα από μια απόσπαση προσοχής,δεν θα καταφέρεις να έχεις στη θεση του συνοδηγού ούτε θηλυκή γάτα!
Δεν έχεις τύχη, όχι γιατι δεν έχεις Μερσεντές, αλλά γιατι νομίζεις οτι για να έχεις σχέση χρειάζεται Μερσεντές.Και μετά είδα ποιος την έγραψε και δεν εξεπλάγην...
Δυστυχώς πολλοί άντρες έχουν αυτή την ψευδαίσθηση ότι αν είχαν περισσότερα λεφτά, αμάξια ή γενικά υλικά αγαθά οι γυναίκες θα έκαναν ουρά. Αυτό δεν ισχύει και σου μιλάω ως κοπέλα που είμαι με ενα παλικάρι 29 χρόνων που επίσης έχει μόνο ποδήλατο και δε θα τον άλλαζα για κανέναν άλλο όσο πλούσιος κι αν ήταν. Σημασία έχουν άλλα πράγματα λοιπόν κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε κάποιοι τόσο το καλύτερο για σας.
Υπάρχουμε και εμείς που μας αρέσουν πολύ τα ποδήλατα και αντιπαθούμε τα αυτοκίνητα, οπότε επιλέγουμε ανάλογους συντρόφους ;-) Θέλω να πω ότι από όλα υπάρχουν.Εύχομαι να βρεις ομοϊδεάτισσες :)
Δικιά μου είναι η εξομολόγηση. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτή. Δεν έχω καμία τύχη να βρώ ποτέ μου μία όμορφη γυναίκα. Μόνιμα στην καρέκλα μου θα μείνω. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Τι λες βρε παλικάρι 30 ετών; Συγγνώμη αλλά δεν την παλεύεις. Από εκεί θα φανεί η τύχη σου και η πέραση στις γυναίκες; Επειδή δεν έχεις μερσεντές και έχεις ποδήλατο; Βασικά εγώ δεν έχω ούτε πατίνι, παρά τα δυο μου ποδαράκια ως μεταφορικό μέσο. Είμαι γυναίκα και σου απαντώ από τη γυναικεία πλευρά. Άμα κάποια θα σε αγαπάει πραγματικά, θα κοιτά εσένα και τη καλή σου καρδιά και όχι τα αυτοκίνητα.
Scroll to top icon