ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 16:14

Δωρα

Το αγορι μου στα γενεθλια μου μού πηρε δωρο σαγιονάρες και μια παστουλα με κερακι(οκ, ήμασταν 2 ατομα μονο).Τωρα στη γιορτη μου θελει να μου παρει ειδη θαλασσης(πετσετα και τσαντα θαλασσης, ψαθα).Ενιωσα μεγαλη απογοήτευση. Δεν είναι τα λεφτα ρε γαμωτο. Θα μπορουσε να μου παρει δωρο ενα βιβλίο ας πουμε. Αλλα σαγιοναρες??? Ολη την προηγούμενη μερα ελεγε οτι θελει να ειναι τα ωραιοτερα γενεθλια μου και οτι θα μου κανει εκπληξη και και και... τελικα ηρθε στο ταβερνάκι με τις σαγιοναρες. Ειμαι υπερβολική?
12
 
 
 
 
σχόλια
Κλζιν οι χηρες, κλαιν κ οι παντρεμενες! Ο ανθρωπος σου πηρε ενα δωρακι που θεωρησε πως θα σου αρεσει, περασε μαζι σου τα γενεθλια σου και σου εδειξε την αγαπη του, κι εσυ κολλας στο δωρο? Οτι τι δηλαδη, απ το δωρο μετριεται η αγαπη? Μωρε τι μη μου απτου ειστε μερικες!
Χμμ απλά δεν έχει μπει καθόλου στην δική σου οπτική για το τι θα ήθελες εσύ. Παίρνει το δώρο ξεκάθαρα από τον δικό σου τρόπο σκέψης που ίσως αφορά το τι θεωρεί πρακτικό για την καθημερινότητα σου. Ενταξει, ας το παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι η ανταλλαγή δώρων είναι ένας τομέας που δεν ταιριαζετε (πολλοί δεν το χουν με τα δώρα), αλλά πιστεύεις ότι είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σας; Το δώρο είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που κάποιος δείχνει την αγάπη του, οπότε αν οι άλλοι τρόποι σε ικανοποιούν πλήρως τότε τέλεια!!!
Όχι, δεν είσαι. Ο καθένας μας μπορεί να αναζητάει ό,τι θέλει, και κάθε λόγος είναι σωστός λόγος για να ξενερώσεις.Υποπτεύομαι πως η απογοήτευση προέρχεται από τα μεγάλα λόγια του τύπου, τα οποία δεν κράτησε. Αυτό σίγουρα κάτι δείχνει για το χαρακτήρα του. Το κάνει και σε άλλες πτυχές της ζωής του; Επηρεάζει και με άλλους τρόπους τη σχέση σας;
Το αγόρι σου είναι πολύ πρακτικό άτομο, οροβλέπει ανάγκες, και θα γινόταν καλός οικογενειάρχης. Άσε, τους είδαμε και τους κουλτουριάρηδες με τα βιβλία. (εκτός αν με το βιβλίο εννοείς Κοέλιο, οπότε άκυρο). Χρόνια πολλά!
Αλήθεια τώρα, αυτό είναι το πρόβλημά σου;;;Εμένα θα με χαροποιούσε ένα λουλουδάκι του αγρού και μια σοκολάτα και ας είμαι 34. Γιατί τόση γκρίνια και παράπονα χωρίς λόγο; Σε αγαπάει; Είναι δίπλα σου; Νιώθεις όμορφα; Αυτό μετράει! Μερικοί αντί να χαίρεστε, είστε μίζεροι! Σαν να έχετε έναν γάιδαρο και τον κοιτάζετε στα δόντια.
Κοπέλα μου το αγόρι σου ήθελε να σε κάνεις να νιώσεις χαρούμενη!!! Γιατί το βλέπεις αρνητικά και υποτιμάς το δώρο του; Γιατί δε λες πως επειδή ήρθε το καλοκαίρι και ήθελε να το περάσετε όμορφα μαζί, με τα μπάνια σας, με τις διακοπούλες σας το βλέπεις τόσο αρνητικά και υποτιμάς αυτή του τη χειρονομία; Δες το από τη θετική πλευρά, γιατί εγώ προσωπικά μόνο θετική βλέπω!!! Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας!!! Χρόνια σου πολλά!!!
Scroll to top icon