ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 03:31

Χωρίς τίτλο

Άφησα τον εαυτό μου να εμπιστευτεί αυτόν, τον ερωτεύτηκα , τον αγάπησα, τον νοιάστηκα, έριξα τον εγωισμό μου και ταυτόχρονα έριχνα η ίδια τον εαυτό μου στις προσβολές που δεχόμουν σχεδόν καθημερινά από αυτόν. Συνέχεια μαλώναμε, με παρατούσε γιατί το πρόβλημα ήμουν εγώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του , μετά τα ξανά βρίσκαμε και ξανά μανά τα ίδια συνέχεια. Μέσα σε όλη αυτή την βαβούρα και στα πλέον ψυχολογικά που μου δημιούργησε , εγώ για κάποιο λόγο στεκόμουν ακόμα εκεί δίπλα του. Τον αγάπησα πραγματικά και αυτός κατάφερε να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη μου τελικά. Δεν πήγαν καλά τα σχέδια του και έμαθα ότι είχε παράλληλη σχέση με την δήθεν πρώην του. Μετά από καιρό τον δέχθηκα πίσω, με έπεισε ότι είχε μετανιώσει. Εν τέλει με χώρισε μέσα σε λίγες μέρες και έμαθα την επόμενη μέρα ότι τα ξανά βρήκε με την άλλη. Το μόνο που έκανε ήταν να μου ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία που πέρασα και εξαφανίστηκε όπως εξαφανίστηκα και εγώ τώρα. Τον έχω μπλοκάρει από παντού, τηλέφωνα, σοσιαλ κλπ. Ώρες ώρες με πιάνει κάτι και θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, να δω τι κάνει, μετά θυμάμαι πως μου φέρθηκε και θυμώνω. Φοβάμαι ότι δεν θα τον ξεπεράσω εύκολα.. Όλα μου θυμίζουν την ύπαρξή του, προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να προχωρήσω αλλά μου είναι τόσο δύσκολο.. Δέθηκα μαζί του άσχημα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα τον ξεπεράσεις, η ήττα σου σε κάνει τώρα να νιώθεις έτσι!!! Μην αυτοπληγώνεσαι παραπάνω!!! Κοίτα μπροστά κι όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, ξέχνα ό,τι σε κουρέλιασε!!! Καλή δύναμη και τα καλύτερα να ξέρεις είναι μπροστά!!!
Με συγχωρεις που γινομαι κιγο αγενης αλλα εδω μιλαμε για μαζοχισμο.Ρε κοπελια ο τυπος σε χρησιμοποιησε στεγνα και σε πεταξε καθ εσυ εχεις ακομα συναισθηματα γιαβκαποιον τετοιο ανθρωπο.Το κονο συναισθημα που θα πρεπε να χεις ειναι ο θυμος και η απεχθεια απεναντι στο προσωπο του Οπως και να χει θεωρω οτι η επισκεψη σε εναν καλο ψυχοκογο θα σε βοηθησει να ξεπερασεις και το χωρισμο και τα οποια θεματα αυτοεκτιμησης φαινεται να εχεις.Καλη δυναμη
Δεν σε αγαπάς καθόλου?Είναι λυπηρή η εξομολόγηση σου..αυτός έχει την ευθύνη του και εσύ την δική σου να πατήσεις τα πόδια σου γερά στην Γη και να αρχίσεις να ΣΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.
Scroll to top icon